Hot Wheels Unleashed – 1 miljoen stuks wereldwijd verkocht

Hot Wheels Unleashed – 1 miljoen stuks wereldwijd verkocht

Mattel en Milestone hebben onthuld dat de racegame Hot Wheels Unleashed sinds de eerste lancering op 30 september 2021 wereldwijd een miljoen exemplaren heeft verkocht. Dit indrukwekkende cijfer geldt voor beide fysieke en digitale verkoop, en op alle platforms.

Over Hot Wheels Unleashed

Hot Wheels Unleashed™ biedt spelers de mogelijkheid om in de auto’s te rijden alsof ze met het gegoten speelgoed spelen. De gameplay omvat races vol adrenaline, een uitgebreide keuze aan Hot Wheels®-voertuigen met verschillende attributen en zeldzaamheidsniveaus die spelers kunnen aanpassen met verschillende skins, en adembenemende circuits op alledaagse locaties met speciale baanstukken en interactieve items. De game bevat ook een revolutionaire Track Editor waarmee spelers tracks in elke game-omgeving kunnen aanpassen en delen met de game-community.

Hot Wheels Unleashed™ is beschikbaar op PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One X, Xbox One, Nintendo Switch en pc (Steam en Epic Games Store).

Luisa Bixio, CEO, mijlpaal.

Sinds we Hot Wheels Unleashed in februari aankondigden, hebben we duizenden liefdesberichten van fans ontvangen. Deze mijlpaal is de zoveelste blijk van genegenheid van onze gepassioneerde gemeenschap.

Andrew Chan, hoofd Digital Gaming, Mattel.

Bij Hot Wheels draait alles om het aanmoedigen van de uitdagergeest en Hot Wheels Unleashed brengt die missie tot leven voor gamers van alle leeftijden. We zijn trots op deze spannende mijlpaal en we kijken ernaar uit om nog meer fans de game en nieuwe aankomende content te laten ontdekken terwijl we 2022 ingaan.

Ad