Hot Wheels Unleashed – Gameplay showcase

Hot Wheels Unleashed – Gameplay showcase

Milestone Team en Mattel onthulden Hot Wheels Unleashed – een nieuwe racetitel op weg naar Nintendo Switch en andere grote platforms.

Als je nieuwsgierig bent geweest naar hoe de game eruitziet in actie, heeft Milestone Team een ​​eerste blik op de gameplay van de aankomende titel gedeeld met een nieuwe trailer, evenals een uitgebreide gameplay-showcase met het ontwikkelingsteam.

Houd er rekening mee dat het beeldmateriaal op dit moment nog pre-alfa is, we krijgen een eerste glimp van enkele basismechanismen, zoals driften en boosten!

video

video

Over Hot Wheels Unleashed

Bestuur de auto’s van je dromen! De coolste, de snelste, de meest unieke stoere busjes en adembenemende muscle cars wachten op je. Kruip achter het stuur van tonnen voertuigen met hun eigen persoonlijkheid en stijl, verschillende eigenschappen en zeldzaamheidsniveaus. Het allerbeste van het hot wheels-universum is hier!

Bewijs dat je de beste bent en ontgrendel premium auto’s en buitengewone items en maak met de livrei-editor van je rit een uniek meesterwerk van snelheid. Race alsof iedereen kijkt! Maak je klaar voor puur plezier en laat je rijvaardigheid zien! Drift als een professional, laad je boost op en schiet door de loops om de tijd, rivalen en de zwaartekracht zelf te verslaan! Durf jij een uitdaging aan? Boom, jackpot: race zij aan zij met een vriend in de lokale split-screen-modus voor 2 spelers of neem het op tegen maximaal 12 spelers online in een wereldwijd evenement.

Hoe moeilijker de uitdaging, hoe glorieuzer de overwinning! Laat uw creativiteit de vrije loop! Enorme, thematische speeltuinen staan ​​klaar om de meest meeslepende races te organiseren. Veel plezier op en naast de baan met deze prachtig gedetailleerde en interactieve omgevingen, waar elk object een rol kan spelen en daadwerkelijk deel kan uitmaken van je circuit! Je kunt zelfs een racebaan bouwen in je eigen kamer, een ruimte om aan te passen met meubels en de items die je tijdens je reis verzamelt.

En dankzij de ongelooflijk krachtige editor is het bouwen van de gekste nummers nog nooit zo eenvoudig geweest! Buig en rek het iconische oranje baanstuk om je unieke ontwerp te creëren en voeg vervolgens speciale boosters, loops, obstakels en exclusieve interactieve elementen toe om je eigen raceparadijs te bouwen. Deel je creaties met de wereld of geniet van tracks die zijn gemaakt door andere gekke spelers zoals jij. Nu is het tijd om het plezier te ontketenen!

Hot Wheels Unleashed komt op 30 september 2021 naar de Nintendo Switch.