Hot Wheels Unleashed – Looney Tunes Expansion trailer

Hot Wheels Unleashed – Looney Tunes Expansion trailer

De Looney Tunes-uitbreiding die eerder werd aangekondigd, is nu beschikbaar. Milestone heeft ook een nieuwe trailer samengesteld om te laten zien wat er in de game zit.

video
play-rounded-fill

Looney Tunes Expansion

De Looney Tunes-uitbreiding voegt vijf nieuwe voertuigen toe, gebaseerd op enkele van de beroemdste personages uit de tekenfilms. Deze omvatten Bugs Bunny, Daffy Duck, Wile E. Coyote, Road Runner en Marvin the Martian.

Spelers kunnen ook naar het Looney Tunes Adventure Park gaan, dat in vier secties is opgesplitst en klassieke Looney Tunes-instellingen nabootst, zoals de beroemde woestijnset van Wile E. Coyote. Vergeet niet dat de DLC een nieuwe Track Builder-module en een Basement Customization Pack bevat.

Over Hot Wheels Unleashed

Verzamel de beste auto’s in de Hot Wheels-wereld, bouw geweldige circuits en doe mee aan races die je versteld zullen doen staan.

Kunst verzamelen of maken? BEIDE van de meest bekende en gewilde Hot Wheels-auto’s staan ​​voor u klaar. Bereid je voor om ze zo snel mogelijk te laten rennen! “

Gebruik de exclusieve livery-editor om je persoonlijkheid te laten zien en op te vallen.

ALTIJD LOPEN

Pronk met je vaardigheden door in coole races te rennen en maak je klaar voor veel plezier. Je kunt driften, de booster opladen en jezelf in geweldige loops lanceren als je drift. Maar pas op! Als je te langzaam beweegt, zal de zwaartekracht voor dingen zorgen.

Hoe hoger de glorie, hoe moeilijker de uitdaging.

Je kunt met een vriend racen in de modus voor gesplitst scherm voor 2 spelers, of je kunt online racen tegen maximaal 12 andere mensen.

Maak de vorm van je track.

Enorme, interactieve omgevingen met hun eigen unieke functies staan ​​klaar om je races te hosten. Elk object op het spoor kan een deel van het spoor worden.

Gebruik de meest opwindende track-editor ooit om je fantasie de vrije loop te laten. Gebruik wat er om je heen is om je baan te bouwen en maak geweldige lay-outs, zowel binnen als buiten de racebaan. Buig en rek het beroemde “oranje stuk”, voeg lussen, speciale boosters, obstakels en andere speciale functies toe om een ​​geweldig pretpark voor je races te maken.

Deel je gekste creaties online en kijk wat andere mensen hebben gemaakt.

RACE IN JE WERELD

Stel je eigen kamer in met een heleboel dingen die je tijdens je avontuur tegenkomt, en houd er vervolgens de meest opwindende races in.

Hot Wheels Unleashed is momenteel beschikbaar als fysieke en digitale game voor Nintendo Switch. De Looney Tunes-uitbreiding kan als nieuwe DLC in de eShop worden gekocht.