Human Fall Flat – Japanese Fysieke Release – Exclusieve skin

Human Fall Flat – Japanese Fysieke Release – Exclusieve skin

Teyon Japan heeft een video gepubliceerd met de eerste twee exclusieve skins voor de fysieke release van Human: Fall Flat in Japan.

De skins heten “Chef” en “Athlete”.

video

Over Human Fall Flat

Het is de droom van een goudzoeker die uitkomt in de bevroren bergen van ‘Thermal’, het gloednieuwe met goud gevulde niveau voor Human: Fall Flat.

In dit winnende niveau van de Worldwide Workshop-competitie gaan spelers van besneeuwde bergtoppen naar ondergrondse spelonken op zoek naar goud.

Jij en maximaal zeven online vrienden kunnen communiceren met enorme mijnbouwmachines en thermische luchtstromingen manipuleren om gigantische grotten te doorkruisen. Of misschien vindt u de zachte gloed van het kampvuur te geruststellend om achter te laten.

In Human: Fall Flat speel je een wiebelige menselijke held die blijft dromen over surrealistische plekken vol puzzels waar hij de uitgang nog moet vinden. Deze puzzels hebben meerdere oplossingen en dagen je creativiteit uit. Verkenning en vindingrijkheid staan ​​centraal en elke optie is welkom!

ONLINE MULTIPLAYER MAYHEM – Val in of creëer openbare lobby’s. Geniet van de visie van 8 onhandige mensen die wiebelen en vallen. Ontdek hoe extra handen nieuwe oplossingen en mogelijkheden kunnen brengen of creëer gewoon een vriendelijkere chaos!

DE WIEBELKUNST VAN PARKOUR – De mens kan lopen (soort recht), trekken, duwen, dragen, klimmen, breken en omgaan met objecten! Het beheersen van zijn bewegingen zal je eerste grappige uitdaging zijn.

LOKALE SAMENWERKINGSMODUS – Speel met een vriend, werk samen om elke taak te volbrengen of besteed elkaar een uur lang op de gekste manieren.

AANPASSING – De garderobe van je mens heeft veel gekke pakken; van prinses tot hond, zomertoerist, astronaut, ninja … Je kunt kiezen uit het hoofd, het boven- en onderlichaam of zelfs de kleur ervan veranderen. Creëer uw mens op uw manier.

SURREAL LANDSCAPES – Verken open levels die voldoen aan de regels van de natuurkunde. Werk samen met bijna elk beschikbaar object in het spel en ga bijna overal heen – als een speelplaats van vrijheid.

Functies:

  • Volledige controle, geen scriptactie
  • Lokale solo- en coöp-modus voor gesplitst scherm voor 2 spelers
  • Online multiplayer – maximaal 8 spelers
  • Ondersteuning voor LAN Play-functies – speel lokaal samen!
  • Interactieve 3D-levels met open einde
  • Geavanceerde fysica en innovatieve bedieningselementen
  • Aanpassingsfuncties van hoofd tot onder- en bovenlichaam