Human: Fall Flat – Laboratory level toegevoegd

Human: Fall Flat – Laboratory level toegevoegd

Human: Fall Flat groeit nog steeds en Nintendo Switch-bezitters hebben nu extra materiaal dankzij versie 1.5.4, inclusief het Laboratory-niveau.

Het level is gebouwd door ‘Buler’, een winnaar van een wedstrijd van de Worldwide Workshop. Er is hier genoeg ruimte voor experimenteel magnetisme en elektrisch onderzoek.

video
play-rounded-fill

Laboratory level

Wankel je een weg door een verborgen laboratorium uitgerust met innovatief speelgoed dat de hysterische wilde resultaten van fundamentele wetenschappelijke noties demonstreert. Om deel te nemen aan deze experimenten, moet je maximaal drie vrienden verzamelen en de armen van charmante wezens afzonderlijk bewegen, die elk een nieuwe draai geven aan de kenmerkende, op fysica gebaseerde gameplay van Human Fall Flat.

In de loop der jaren heeft Human: Fall Flat veel gratis levels toegevoegd. Zo werd er in mei 2021 een Forest-level uitgebracht voor Switch. In november 2020 waren we ook getuige van City en Golf.

Over de mens: val plat

Human: Fall Flat is een fysica-platformgame die zich afspeelt in een rijk van zwevende droomlandschappen dat zowel humoristisch als luchtig is.

Van paleizen, kastelen en Azteekse avonturen tot ijzige bergen, enge nachtlandschappen en industriële omgevingen, elk droomniveau biedt een unieke wereld om te verkennen. Verkenning en inventiviteit worden beloond met verschillende paden door elk niveau en briljant leuke puzzels.

Meer mensen, meer chaos

Heb je hulp nodig bij het laden van die steen op een katapult of bij het afbreken van die muur? Human: Fall Flat wordt getransformeerd door online multiplayer voor maximaal 8 spelers.

Een bloeiende gemeenschap

Human: Fall Flat trekt streamers en YouTubers aan vanwege de unieke en grappige gameplay. Deze video’s zijn meer dan 3 miljard keer bekeken door fans!

Een wit canvas

Het is aan jou om je Mens te personaliseren. Van bouwer tot chef-kok, skydiver, mijnwerker, astronaut en ninja, er is voor elk wat wils. Kies je hoofd, boven- en onderlichaam en kleuren naar hartenlust!

Gratis hoogwaardige inhoud

Sinds de première zijn er meer dan vier gratis levels uitgebracht, en er komen er nog meer aan. Wat staat er in petto voor het volgende droomlandschap?

Human: Fall Flat werd voor het eerst uitgebracht voor Nintendo Switch in december 2017. Het is beschikbaar in zowel gedrukte als digitale formaten.