Human: Fall Flat – Versie 1.5.5, Lumber level toegevoegd

Human: Fall Flat – Versie 1.5.5, Lumber level toegevoegd

Human: Fall Flat-gebruikers op Nintendo Switch kunnen nu de 1.5.5-update van de game downloaden, die onlangs is uitgebracht. Ze hebben toegang tot een nieuw Lumber-niveau zodra ze zijn geïmplementeerd.

Over Lumber level

LUMBER, ons nieuwste niveau, neemt je mee naar de buitenlucht. Speel Human: Fall Flat vandaag voor een once-in-a-lifetime bosavontuur.

Klim, tokkel en slinger door de bomen, of rijd over de woeste rivieren door weelderig gebladerte. LUMBER is een teambuildingspel dat met maximaal zeven spelers gespeeld kan worden. Het Workshop-niveau van David Nielsen is de ultieme teambindingservaring.

Voordat je de absolute adrenaline van wildwatervaren ervaart, spring je van omgevallen boomstammen en slinger je van klimrekken! Bekijk deze Human: Fall Flat-trailer en sta versteld van de geneugten die je te wachten staan ​​in LUMBER!

De nieuwe 1.5.5-update voor Human: Fall Flat, inclusief het nieuwe Lumber-niveau, is nu beschikbaar voor alle Nintendo Switch-bezitters.

Over Human: Fall Flat

Er zijn 19 fantastische levels inbegrepen. Er zijn meer dan 35 miljoen stuks verkocht in alle vormen!

***NIEUW NIVEAU ‘HOUT’ NU BESCHIKBAAR***

Mensen! Bereid je voor om te ontsnappen naar de wildernis voor een unieke boservaring.

Klim, tokkel en slinger door de bomen, of rijd over de woeste rivieren door weelderig gebladerte. Lumber is een teambuildingspel dat met maximaal zeven spelers kan worden gespeeld.

Human: Fall Flat is een geestige fysica-platformgame die zich afspeelt in een universum van drijvende droomlandschappen.

Elk droomniveau introduceert een nieuwe plek om te verkennen, zoals paleizen, kastelen en Azteekse avonturen, evenals ijzige bergen, angstaanjagende nachtelijke landschappen en industriële omgevingen. Verkenning en inventiviteit worden beloond met verschillende paden door elk niveau en briljant vermakelijke puzzels.

Meer mensen, meer chaos

Hulp nodig bij het laden van die steen op een katapult of bij het afbreken van die muur? Human: Fall Flat’s gameplay wordt getransformeerd door online multiplayer voor maximaal 8 personen.

Een bloeiende gemeenschap

Human: Fall Flat trekt streamers en YouTubers aan vanwege de unieke, humoristische gameplay. Fans hebben deze video’s meer dan 3 miljard keer gezien!

Een wit canvas

Je hebt volledige controle over je Mens. Met kostuums variërend van constructeur tot kok, skydiver tot mijnwerker, astronaut tot ninja. Kies je hoofd, boven- en onderlichaam en veel plezier met de kleuren!

Gratis uitstekende inhoud

Sinds de première zijn er meer dan vier frisse nieuwe levels gratis uitgebracht, en er komen er nog meer aan. Wat kan het volgende droomlandschap brengen?

Ad