Human Resource Machine – Deluxe Physical Release – Bevat extra spel

Human Resource Machine – Deluxe Physical Release – Bevat extra spel

Blijkbaar bevat de Japanse fysieke release van Human Resource Machine Deluxe een speciale bonus.

De fysieke release van Deluxe bevat niet alleen een kopie van Human Resource Machine, maar ook een kopie van 7 Billions Humans op dezelfde gamekaart. Het beste van alles is dat beide games Engels ondersteunen.

Je kunt een kopie van Amazon Japen pakken (Engels wordt ondersteund.

Over Human Resource Machine – Deluxe

Voor een korte achtergrond is Human Resource Machine een visueel, op programmeren gebaseerd spel, ontwikkeld door Tomorrow Corporation. Het werd voor het eerst uitgebracht voor de Wii U en pc in oktober 2015, gevolgd door Linux, iOS en Android in 2016 en Switch-versie in maart 2017. Dan nu, voor de fysieke verzamelaars die er zijn, is dit de kans om dit in maart te spelen !

Volgens het Japanse Nintendo bevat Human Resource Machine Deluxe de Human Resource Machine en 7 Billion Humans-games, een gids en de originele 2CD-soundtrack. Daarvoor heeft Flyhigh Works ook een trailer uitgebracht.

video
play-rounded-fill

Over Human Resource Machine

Human Resource Machine is een puzzelspel voor nerds. In elk niveau geeft je baas je een baan. Automatiseer het door uw kleine kantoormedewerker te programmeren. Als je slaagt, word je gepromoveerd naar het volgende niveau voor nog een jaar werk in het enorme kantoorgebouw. Gefeliciteerd!

Maak je geen zorgen als je nog nooit eerder hebt geprogrammeerd – programmeren is gewoon puzzels oplossen. Als je alle 1’s en 0’s en enge kronkelige haakjes weghaalt, is programmeren eigenlijk heel eenvoudig, logisch, mooi en iets dat iedereen kan begrijpen en plezier kan hebben! Ben jij al een expert? Er zullen voor jou extra uitdagingen zijn.

7 Billion Humans

Automatiseer zwermen kantoormedewerkers om puzzels op te lossen in je eigen parallelle computer gemaakt van mensen. Een spannende opvolger van de bekroonde Human Resource Machine. Nu met meer mensen!