Hunt The Night aangekondigd

Hunt The Night aangekondigd

Uitgever Dangen Entertainment en ontwikkelaar Moonlight Games hebben Hunt The Night aangekondigd voor Nintendo Switch en andere platforms.

Hunt The Night is een fantasy-actie-avonturenspel met pixelafbeeldingen in retrostijl, waarin spelers met duistere krachten strijden tegen oude gruwelen. Hoewel er geen releasedatum is bekendgemaakt, kun je via de trailer en details hieronder zien waar de game over gaat:

video
play-rounded-fill

Over Hunt The Night

Het is het 9e tijdperk van de mensheid. De cyclus van de dag wordt geregeerd door mensen, de nacht door afschuwelijke wezens. Ondanks zijn inspanningen wordt de mensheid vernietigd bij elke komst van de Nacht.

Een groep mensen, die zichzelf ‘The Stalkers’ noemden, ontdekte hoe ze de macht van de duisternis in hun voordeel konden gebruiken en vocht tegen de Nacht. Het was echter niet genoeg, en met elke nieuwe dageraad stond de mensheid weer op, wetende dat met duisternis uitsterven komt.

De mensheid vond het ‘Zegel van de Nacht’, een artefact waarmee ze de cyclus op een eeuwige dag konden stoppen. In ruil voor een bloedeed die The Stalkers bereid waren te betalen, regeerde de zon honderden generaties lang en voor het eerst was hoop een baken van licht. Maar het lot bleek niet te stoppen en ze betaalden de ultieme prijs.

Nu de Nacht elke glimp van licht begint te verslinden, zal Vesper, een Stalker van rechts en dochter van de verrader, een stervend land doorkruisen om de laatste sintels van de mensheid te redden. Ze jaagt in een race tegen het lot, terwijl de schaduwen zowel in de wereld als in haar geest langer worden.

Belangrijkste kenmerken

  • Doe mee aan snelle dynamische gevechten – Schiet door vijanden terwijl je je combo’s loslaat, je wapens gebruikt of ze vernietigt met je duistere krachten. Je kunt snel achter elkaar schakelen tussen melee- en afstandsaanval: vijanden met je zwaard neerslaan en vervolgens wegrennen om je afstandswapens te gebruiken, waarbij je vijandelijke aanvallen ontwijkt.
  • Geconfronteerd met intense uitdagende bazen – Ga de ultieme uitdaging aan terwijl je vecht tegen de oude gruwelen van de Nacht die de mensheid keer op keer hebben vernietigd in intense eindbaasgevechten. Leer hun zwakke punten, aanvalspatronen en overleef de verschillende gevechtsfasen naarmate de strijd uitdagender en extremer wordt.
  • Upgrade en pas Vesper’s build aan – Maak je eigen build die zich niet alleen aanpast aan je favoriete gameplay, maar ook aan bepaalde eindbazen. Pas de upgrades van je arsenaal aan en gebruik de uitrusting die het beste bij je gameplay past: kritieke schade, levensstelen, vergif, close Combat, vuurkracht en meer. Verzamel Sanguine-flacons, Crow Feathers, Moonstones en Noctilium om je statistieken te verhogen en je voor te bereiden op de nacht.
  • Ontdek de duistere wereld van Medhram – Verken Medhram in een combinatie van actie-avontuur en duistere fantasieverhalen. Overleef enorme kerkers vol vallen, vijanden, puzzels en uitdagingen. Ontdek allerlei locaties, van oude kathedralen en kennisbibliotheken tot verloren koninkrijken en verwoeste drijvende steden.
  • Voltooi ‘Jacht’ als lid van de Stalkers – Accepteer een jacht in ‘Crow’s Nest’ en spoor het duistere beest op, vind waar het zich verbergt en jaag op de machtigste wezens van de Nacht. Na elke voltooide jacht ontvang je beloningen die je gezondheid en donkere energiebalk zullen verhogen.
  • Volg missies voor secundaire personages – Ontmoet nieuwe personages en open volledige missies die variëren afhankelijk van je acties: beslissen om ze te helpen of niet, ze op hun volgende locatie vinden, niet op tijd aan de missievereisten voldoen… Alles telt!
  • Speel af op aangepaste en meeslepende muziek – Meeslepende en aangepaste muziek voor elk moment, baas en locatie, met de medewerking van Hiroki Kikuta, componist van Secret of Mana.
Ad