HunterX – 31 minuten aan gameplay

HunterX – 31 minuten aan gameplay

Wie HunterX op de Nintendo Switch van dichterbij wil bekijken, ziet mogelijk nieuwe gameplaybeelden. Super Nintendad heeft voor 31 minuten aan beeldmateriaal gezorgd.

Onlangs heeft Orange Popcorn de actie-avonturengame voor het systeem uitgebracht.

video
play-rounded-fill

Over HunterX

In de nacht van de dieppaarse maan gaat een meisje dat eruitziet als een gemiddelde puber, op een andere demonenspeurtocht. Terwijl ze haar prooi achtervolgt, ontdekt ze een opening die naar een andere planeet leidt, en zo begint de reis van haar lot.

Verken en vind je eigen weg door een enorm, onderling verbonden universum! In een wereld van mysteries en angstaanjagende demonen wachten je collega’s op je.

Ontwikkel je eigen vechtstijl met combinaties, ontwijken, verdedigen en andere technieken! Met op parameters gebaseerde groei en een vaardighedenset kun je de ontwikkeling van je personage vormgeven!

Ontdek de kenmerken van je tegenstander en versla demonen en bazen! Er zijn ongeveer 170 soorten verzamelobjecten, waaronder verschillende wapens en verboden occulte krachten, onder andere.

HunterX is nu beschikbaar in de eShop van Nintendo Switch. Het is compatibel met Engels, Japans, Portugees, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Russisch, Koreaans, Vereenvoudigd Chinees en Traditioneel Chinees.

Ad