Hyper Gunsport uitgebracht

Hyper Gunsport uitgebracht

De videogame Hyper Gunsport, die begin dit jaar voor het eerst werd onthuld, is nog maar net uitgebracht voor de Nintendo Switch. De beslissing om de game uit te brengen werd genomen door Necrosoft Games zonder voorafgaande kennisgeving.

De game Hyper Gunsport wordt vergeleken als een combinatie van cyberpunkvolleybal en wapens.

video
play-rounded-fill

Over Hyper Gunsport

Hyper Gunsport is in wezen een combinatie van cyberpunkvolleybal en schietspellen Рde focus ligt hier op intense arcade-actie. Je hebt de mogelijkheid om in een twee-tegen-twee of een-op-een wedstrijd te spelen, en er is ook een co̦peratieve en een solo-circuitmodus. Elk van de zeven teams strijdt op een podium met een eigen gimmick, een luchtig achtergrondverhaal en unieke wapens. Naarmate je verder komt in het spel, worden aanvullende regelsets ontgrendeld en is er ook een AI-modus die kan worden gespeeld zodra deze is ontgrendeld. Dit is een uitdagend actiespel, maar we hebben ook veel moeite gedaan om het spel toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen, zodat iedereen ervan kan genieten.

De arcade-actie in Hyper Gunsport doet denken aan vechtspellen en heeft een pulserende soundtrack, een diverse cast van personages en ontgrendelbare items die kunnen worden gevonden. Je kunt met vier afzonderlijke Joy-Con-controllers op één scherm spelen dankzij een functie die exclusief is voor de Nintendo Switch. Dit is de sportieve actie van het volgende millennium!

De Nintendo Switch eShop heeft momenteel Hyper Gunsport voor een prijs van $ 14,99 voor digitale download.