Hyper Light Drifter komt deze zomer

Hyper Light Drifter komt deze zomer

Meer indie-titels zijn aangekondigd door Nintendo America en deze keer is het de verbluffende Hyper Light Drifter die op het platform verschijnt.

Hyper Light Drifter komt blijkbaar deze zomer naar de Nintendo Switch.

Meer over Hyper Light Drifter

Hyper Light Drifter is een actie-adventure RPG met intense actie, andere wereldse omgevingen en een boeiende verhaallijn.

Onze held is achtervolgd door een onverzadigbare ziekte, die verder reist in de landen van Buried Time, in de hoop een wrede ziekte te vinden die lijkt op zijn schepper, Alex Preston, die lijdt aan een hartziekte, belangrijke inspiratiebron voor dit spel .

Echo’s van een donker en gewelddadig verleden resoneren door een woest land, doordrenkt van schatten en bloed. Hyper Light Drifter is een actie-adventure RPG in de stijl van de beste klassiekers met 16 bits, met gemoderniseerde mechanica en ontwerpen op een veel grotere schaal.

Zwervers van deze wereld zijn de verzamelaars van vergeten kennis, verloren technologieën en gebroken geschiedenissen. Onze zwerver wordt achtervolgd door een onverzadigbare ziekte, die verder reist in de landen van Buried Time, in de hoop een manier te vinden om de wrede ziekte tot zwijgen te brengen.

• Van elk personage tot subtiele achtergrondelementen, alles is liefdevol handgeanimeerd.
• Gemakkelijk op te pikken, moeilijk te beheersen; vijanden zijn wreed en talrijk, gevaren zullen je broze lichaam gemakkelijk verpletteren, en vriendelijke gezichten blijven zeldzaam.
• Upgrade wapens, leer nieuwe vaardigheden, ontdek apparatuur en doorkruis een donkere, gedetailleerde wereld met vertakkende paden en geheimen in overvloed.

video
play-rounded-fill

Het is een cultklassieker, dus ga je hem aanschaffen?

Ad