Hyper Sentinel – fysieke release

Hyper Sentinel – fysieke release

Hyper Sentinel krijgt eindelijk een fysieke release op de Nintendo Switch, een paar jaar na het platform waarop het voor het eerst verscheen op de Nintendo Switch. Deze wordt u aangeboden door VGNYsoft.

In totaal worden er 3.500 exemplaren geproduceerd. Elk exemplaar heeft zijn eigen unieke flyer en sticker. Als u de Elite-editie koopt, krijgt u niet alleen een persoonlijk genummerd exemplaar, maar ook een certificaat van echtheid, een boekje met kronieken van 24 pagina’s en een omslag die eruitziet als metaal.

Over Hyper Sentinel

Een bloedstollende, pixel-pompende, neo-retro arcade shoot ’em up met enorme baasgevechten, ongelooflijke power-ups en adembenemende effecten terwijl hij draait met een razendsnelle 60 frames per seconde. Vecht je een weg tegen zwermen Alienoids in de Arcade-modus, oneindige golven van indringers in de Survival-modus en bazen van epische levels in de Boss Run-modus.

Geweldige power-ups en destructieve wapenupgrades, zoals de Astro Mace en het Plasma Rifle, zijn inbegrepen in dit pakket.

Het toppunt van arcadespellen met hoge scores, met internetklassementen en drie verschillende uitdagingsniveaus.

Word een gedistingeerde Hyper Sentinel-piloot en verdien zestig verschillende medailles met toenemende moeilijkheidsgraad.

12 spannende levels met spectaculaire monstergevechten die plaatsvinden in verschillende levels

Meerdere mogelijkheden voor de beelden, waaronder filters die nostalgische gevoelens oproepen, zoals Spectrum, C64 en CRT.

Een zinderende ode aan de pijlers van de arcade-gamingindustrie

Je kunt een pre-order plaatsen voor het fysieke exemplaar van Hyper Sentinel op de Nintendo Switch. De verwachting is dat exemplaren rond het tweede kwartaal van 2023 worden verzonden.