HYPERCHARGE Unboxed – Komt op 31 Januari 2020

HYPERCHARGE Unboxed – Komt op 31 Januari 2020

Digital Cybercherries, ontwikkelaars van HYPERCHARGE Unboxed, hebben bevestigd dat hun Switch-port op 31 januari 2020 wordt gelanceerd voor $ 24,99 USD.

In de game spelen spelers de rol van miniatuur speelgoedsoldaatjes in PvP-gevechten met 8 spelers!

video

Over HYPERCHARGE Unboxed

Coöperatieve First Person Shooter inclusief Multiplayer (Split-screen / Online) met Wave-gebaseerde Tower Defense-mechanica.

HYPERCHARGE Unboxed vertelt het verhaal van Sgt. Max Ammo en zijn epische missie om de HYPER-CORE te verdedigen. Jouw taak is om zijn missie te vervullen en te voorkomen dat de HYPER-CORE wordt vernietigd. Als het is vernietigd, kun je afscheid nemen van je menselijke vrienden.

Ze zullen je vergeten. Het zal zijn alsof je nooit hebt bestaan. Laat dat niet gebeuren. Werk samen en win, voor de toekomst van speelgoed overal!

Spelkenmerken:

  • Co-op – Vecht voor speelgoed-soort, samen. Speel samen met 3 andere spelers in Online / Local Co-op en red de HYPER-CORE van totale vernietiging.
  • PvP – Plastic versus plastic. Neem het op tegen andere kleine soldaten terwijl je vecht om de top van het scorebord te bereiken.
  • Eén speler – Niet elke held heeft een team nodig. Ben je een eenzame wolf en speel je liever offline? Maak je geen zorgen, we hebben je gedekt.
  • Gesplitst scherm – Old school. Buddy op de bank en schiet de vijand neer als een team. (Split-screen voor 4 spelers bij aansluiting op het dock).
  • Verkennen – The Sky is your limit. Nou, de bovenste plank is. Onbeperkte vrijheid om elke omgeving te sparen voor credits, munten, batterijen en als je bekwaam genoeg bent verzamelobjecten.
  • Versterken – Verdedig wat je hebt gezworen om te beschermen. Bouw torentjes, vallen, muren en vecht tegen kwaadaardige hordes bewapend speelgoed. Kijk uit voor de T. Rex.
  • Progressie – Je verdient het om het onderdeel te bekijken. Verdien XP, ontgrendel skins en pas je actiefiguur en wapen aan. Dat je klein bent, wil nog niet zeggen dat je er niet uit kunt zien.
  • Strategieën – The Art of Defense. Bespreek tactiek met je squadron en plan de beste vorm van verdediging. Teamwerk is cruciaal als u de hoogste beloningen wilt verdienen.
  • Moeilijkheid – Een keuze voor het hele gezin. Met Casual, Regular en Expert is er altijd een modus die past bij jouw vaardigheidsniveau.