HyperParasite komt op 3 April

HyperParasite komt op 3 April

Troglobytes Games en Hound Picked Games kondigden de releasedatum aan voor zap en shoo’m up HyperParasite.

HyperParasite wordt op 3 april 2020 digitaal gelanceerd voor USD 17,99. De game is ook beschikbaar met een speciale korting voor eigenaren van QubicGames-software.

video
play-rounded-fill

Komt op 3 april

Troglobytes Games en Hound Picked Games kondigen met genoegen aan dat rogue-lite twin-stick snatch, zap en schiet ze op, HyperParasite zal in april op PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch NA en EU uitkomen 3 2020. HyperParasite wordt op 2 april gelanceerd op de Nintendo Switch in Japan.

HyperParasite lanceert een prijs van $ 17,99 / € 14,99 / £ 13,99 en is gelokaliseerd in het Engels, Italiaans, Duits, Pools, Portugees, Russisch, Frans, Spaans, Japans, traditioneel en vereenvoudigd Chinees, beschikbaar op alle platforms.

Pre-order / loyaliteitskortingen zullen beschikbaar zijn en verdere informatie is te vinden aan het einde van dit persbericht.

video
play-rounded-fill

Over HyperParasite

HyperParasite is een frisse kijk op de twin-stick shooter, biedt ongelooflijk snelle snelle actie, responsieve bedieningselementen en heeft meer verticale raamstijlen dan waar je een roze neon sok tegen kunt schudden.

Met 60 klassen van host, die elk kunnen worden weggenomen en bestuurd, om te profiteren van hun unieke vaardigheden en wapens. Doorspekt met komedie, een bodacious synth-wave soundtrack en rad retro-visuals die de speler naar de jaren 80 trapt en schreeuwt! HyperParasite is een spel vol schandelijke en brullende vechtactie die de vingerloze handschoen naar zijn uitdagers gooit.

“Het is tijd om de fluxcondensatoren aan te passen en u klaar te maken voor serieuze shi! t, het is eindelijk tijd voor HyperParasite om overal ter wereld de huizen binnen te glippen en nieuwe gastspelers binnen te vallen!” zei Saverio Caporusso, CEO van Trologbytes Games. “Kam je verticale raamstijl, trek dat shell-pak aan en maak je klaar om terug te gaan naar de jaren 80.”

Kenmerken:

  • Een unieke draai aan het genre; van het ene hostlichaam naar het andere springen
  • Meer dan 60 (SIXTY!) verschillende karakters om als hostlichamen te besturen
  • Een unieke retro 3D-pixelige esthetiek
  • Overleef 5 handelingen van procedureel gegenereerde, grungy uitziende niveaus waar geheimen worden verborgen rond elke donkere hoek … ook tentakels.
  • Trouble houdt van gezelschap! Breng een partner en lever twee keer het bloedbad af in de lokale coöpmodus
  • Originele beats geserveerd door Van Reeves en Joe Kataldo, met een bonzende score met een pulserende synthwave-baslijn, elke snatch en kill onderbroken
Pre-orders & kortingen:

HyperParasite wordt gelanceerd op Steam, Xbox One en PlayStation 4 met een beperkte tijdskorting van 33% tot 18 april.

Nintendo Switch: QubicGames hebben een speciale promotie voor bestaande klanten naast een algemene pre-order en vroegtijdige aankoopkorting:

  • EU – 24 maart – 18 april 33% korting op alle pre-orders en aankopen
  • EU – 24 maart – 18 april 50% korting voor alle klanten van QubicGames
  • NA – 24 maart – 12 april 33% korting voor alle pre-orders en aankopen
  • NA – 24 maart – 18 april 50% korting voor alle klanten van QubicGames
Ad