Hypnospace Outlaw – Fysieke editie aangekondigd

Hypnospace Outlaw – Fysieke editie aangekondigd

Fangamer heeft aangekondigd dat het een standaard fysieke editie van Hypnospace Outlaw zal publiceren, die een bonus mini-cd zal bevatten. Dit fysieke pakket is nu beschikbaar voor pre-order hier voor $34 USD, en staat gepland voor release op 24 september 2021.

Over Hypnospace Outlaw

Hypnospace Outlaw ziet spelers een vreemd cyberlandschap verkennen dat een eerbetoon is aan de begintijd van internet. Als onderdeel van de Hypnospace Patrol Department is het aan de spelers om overtredingen door gebruikers te beheren, terwijl ze ervoor zorgen dat alles overeind blijft!

Hypnospace Outlaw is een internetsimulator uit de jaren 90 waarin je de grote verscheidenheid aan vreemde en prachtige websites van Hypnospace doorzoekt om kwaaddoeners op te sporen, terwijl je ook je inbox in de gaten houdt, virussen en adware vermijdt en een overvloed aan apps downloadt die mogelijk of misschien niet nuttig.

Als onderdeel van je baan als Hypnospace Enforcer, let je op auteursrechtinbreuken, internetpesten en meer, met rapporten en beloningen die rechtstreeks van de Hypnospace Patrol-afdeling naar je inbox komen. In je vrije tijd kun je je HypnOS-desktop naar eigen inzicht aanpassen, met een verscheidenheid aan downloads, achtergronden, schermbeveiligingen en helperbots om je gezelschap te houden.

  • Dus doe je Hypnospace Headbandâ„¢ om en houd deze belangrijke richtlijnen in gedachten:
  • Kruip door Cyberspace: doorzoek de donkerste uithoeken van het web naar klote gebruikers die de Hypnospace-wet overtreden!
  • Gevaren en geneugten: download groovy GIFS- en MIDI-bestanden, maar pas op voor adware, werkbalken en hackers!
  • Op schattenjacht: doe je werk om Hypnocoins te verdienen, of negeer je inbox en ga op zoek naar verborgen pagina’s, downloads en geheimen!
  • Herbeleef je kindertijd: gebruik onaangename screensavers en skins voor je bureaublad en beweeg je muisaanwijzer rond om pagina’s sneller te laten laden!