Hyrule Warriors: Age Of Calamity – 3 Miljoen+ exemplaren wereldwijd

Hyrule Warriors: Age Of Calamity – 3 Miljoen+ exemplaren wereldwijd

Hyrule Warriors: Age of Calamity heeft wereldwijd meer dan 3 miljoen (en nog steeds meer) exemplaren verkocht en een nieuw record gevestigd voor de Warriors-serie!

Afgezien van de aankondiging dat de totale verzendingen voor de Breath of the Wild Musou-spin-off de grens van 3 miljoen hebben bereikt, wezen ontwikkelaars Koei-Tecmo er ook op dat geen enkele andere inzending in de Warriors-serie zulke overweldigende verkoopcijfers heeft behaald, laat alleen binnen minder dan een week sinds de lancering.

Dit aantal zal waarschijnlijk nog meer groeien naarmate de feestdagen dichterbij komen.

Over Hyrule Warriors: Age Of Calamity

Bekijk Hyrule 100 jaar vóór het spel Legend of Zelda: Breath of the Wild en ervaar de gebeurtenissen van de Grote Calamiteit

Doe mee aan de strijd die Hyrule op de knieën bracht. Leer meer over Zelda, de vier kampioenen, de koning van Hyrule en meer door middel van dramatische tussenfilmpjes terwijl ze proberen het koninkrijk te redden van Calamity. De game Hyrule Warriors: Age of Calamity is de enige manier om uit de eerste hand te zien wat er 100 jaar geleden is gebeurd.

Vecht tegen hordes van Hyrule’s meest formidabele vijanden

Van barbaarse Bokoblins tot torenhoge Lynels, er zijn massaal dreigende monsters opgedoken. Bestuur naast Link en Zelda ook personages als de vier kampioenen en een jonge Impa moet hun verschillende vaardigheden gebruiken om door honderden vijanden te snijden om Hyrule te redden van de naderende ramp.

Gegevensbonus opslaan

Als je opslaggegevens hebt voor de game Legend of Zelda: Breath of the Wild, kun je het in-game Training Sword-bonusitem krijgen. Rust dit wapen uit en je houdt automatisch een potdeksel vast als schild. Deze combo kan ook af en toe een Perfect Guard activeren!