Hyrule Warriors: Age Of Calamity aangekondigd, lanceert 20 november

Hyrule Warriors: Age Of Calamity aangekondigd, lanceert 20 november

Maak je klaar om de ramp te ervaren voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild!

Nintendo heeft officieel Hyrule Warriors: Age Of Calamity voor Nintendo Switch onthuld – een Warriors-achtige game die zich 100 jaar vóór The Lagend of Zelda: Breath of the Wild afspeelt!

video
play-rounded-fill

Over Hyrule Warriors: Age Of Calamity

Een eeuw voor de gebeurtenissen in het spel Legend of Zelda: Breath of the Wild vond de Grote Calamiteit plaats. Hyrule werd in duisternis gehuld, verwoest door een kwade kracht die het koninkrijk voor altijd veranderde. Terwijl de Grote Calamiteit wordt aangeroerd in The Legend of Zelda: Breath of the Wild voor het Nintendo Switch-systeem, hebben fans nog nooit meegemaakt wat er vóór die catastrofale gebeurtenis gebeurde … tot nu toe.

In de game Hyrule Warriors: Age of Calamity, die exclusief voor Nintendo Switch wordt uitgebracht op 20 november, worden spelers getransporteerd naar de tijd voordat de Grote Calamiteit plaatsvond, en nemen ze deel aan epische gevechten tegen een achtergrond van bekende locaties in Hyrule eerder ze werden vernietigd. De game speelt herkenbare personages uit The Legend of Zelda: Breath of the Wild zoals Link en Zelda, evenals andere personages zoals de vier Champions, die voor het eerst speelbaar zullen zijn in de Hyrule Warriors-serie.

“Hyrule Warriors: Age of Calamity is een must voor fans van The Legend of Zelda: Breath of the Wild”, zegt Nick Chavez, Senior Vice President Sales en Marketing van Nintendo of America. “Rol je blauwe tuniekmouwen op en bereid je voor op een dramatisch en verrassend avontuur door de geschiedenis van Hyrulean deze feestdagen.”

Hyrule Warriors: The Age of Calamity bevat gameplay die fans van de Hyrule Warriors- en Fire Emblem Warriors-games bekend zullen voorkomen. Gericht op het uitvoeren van combo’s en over-the-top speciale vaardigheden, is de actievolle gameplay snel en strategisch, perfect voor spelers die op zoek zijn naar een intense, non-stop actiespel met directe banden met The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Naast alle actie zit de game vol met een robuust verhaal dat de gebeurtenissen, relaties en dramatische momenten van de Grote Calamiteit in boeiende details weergeeft.

Hyrule Warriors: Age of Calamity haalt veel inspiratie uit The Legend of Zelda: Breath of the Wild – niet alleen in zijn visuele stijl. Veel van de meest populaire en favoriete personages uit The Legend of Zelda: Breath of the Wild zijn speelbaar, waaronder Link en Zelda. Naast het hacken en hakken door zwermen vijanden om Hyrule te verdedigen, zullen spelers ook omgevingspuzzels oplossen, wapens en vaardigheden ontgrendelen, materialen maken, winkels bezoeken om items te kopen en de kracht van de Sheikah Slate gebruiken, waar fans van zullen herkennen The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Ad