Hyrule Warriors: Age Of Calamity – Champions Unite Trailer

Hyrule Warriors: Age Of Calamity – Champions Unite Trailer

Nintendo heeft een trailer geüpload voor Hyrule Warriors: Age Of Calamity. De trailer is getiteld “Champions Unite” en herintroduceert de vier kampioenen uit The Legend Of Zelda: Breath Of The Wild.

Het laat ook enkele korte gameplay-fragmenten zien voor elk van hen als speelbaar personage en enkele andere bekende personages.

video
play-rounded-fill

100 jaar geleden groeide een groep dappere helden uit tot legendarische kampioenen.

Ervaar het onvertelde verhaal tegen de strijdkrachten van Calamity Ganon wanneer Hyrule Warriors: Age of Calamity op 20 november wordt gelanceerd.

Bonusitems

Verder vermeldt het einde van de trailer een paar in-game bonusitems die spelers kunnen reserveren en die Breath Of The Wild-opslaggegevens hebben.

Over Hyrule Warriors: Age Of Calamity

Reis naar het verleden van Hyrule en vecht om de vernietiging van het koninkrijk te voorkomen in Hyrule Warriors: Age of Calamity voor Nintendo Switch!

Hyrule Warriors: Age of Calamity combineert actievolle gameplay met de rijke landschappen van The Legend of Zelda: Breath of the Wild om een ​​nieuwe en opwindende ervaring te creëren.

Een eeuw voor de gebeurtenissen in The Legend of Zelda: Breath of the Wild, staat het lot van Hyrule op het spel. Leid je troepen naar het slagveld en vecht vervolgens tegen de macht van Calamity Ganon in de ultieme strijd om te overleven.

Ad