Hyrule Warriors: Age of Calamity demo beschikbaar

Hyrule Warriors: Age of Calamity demo beschikbaar

Een gratis demo van Hyrule Warriors: Age of Calamity is nu beschikbaar! Speel het eerste hoofdstuk van de game alleen of in de lokale modus voor twee spelers als Link, Zelda en Impa. Je kunt dan je opgeslagen gegevens van de demo meenemen naar het volledige spel en je zoektocht voortzetten om Calamity Ganon te verslaan!

Je kunt het downloaden in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch of via deze pagina. Log in en druk op de knop “Demo downloaden” om te beginnen!

Over Hyrule Warriors: Age of Calamity

Een verhaal dat zich 100 jaar voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild afspeelt…

Reis naar het verleden van Hyrule en vecht om de vernietiging van het koninkrijk te voorkomen in Hyrule Warriors: Age of Calamity voor Nintendo Switch!

Een eeuw voor de gebeurtenissen in The Legend of Zelda: Breath of the Wild, staat het lot van Hyrule op het spel. Leid je troepen naar het slagveld en vecht vervolgens tegen de macht van Calamity Ganon in de ultieme strijd om te overleven.

Een gevecht voor de eeuwigheid!

Hyrule Warriors: Age of Calamity combineert actievolle gameplay met de rijke landschappen van The Legend of Zelda: Breath of the Wild om een ​​nieuwe en opwindende ervaring te creëren:

Een vertrouwde wereld …: bekijk het land Hyrule vanuit een ander perspectief, voordat Calamity Ganon toesloeg.

… met bekende gezichten: neem de controle over Link, Zelda en de andere Champions of Hyrule in hun strijd tegen een kwaad dat uit is op totale vernietiging!

Snelle gevechten: gebruik krachtige wapens en magische runen om legers vijanden te verslaan en neem het op tegen werkelijk formidabele monsters.

Diepgaande verhalen: ervaar een uniek verhaal op het slagveld en door middel van tussenfilmpjes terwijl je probeert de grote ramp af te wenden en Hyrule te redden!

Sta samen

Neem een ​​vriend mee in de strijd op één Nintendo Switch en neem het als team op tegen Calamity Ganon. Vecht zij aan zij of verdeel je inspanningen om meer terrein te bestrijken, doelen te voltooien of de krachten van de duisternis te verslaan!