Hyrule Warriors: Age of Calamity – Famitsu geeft het 36/40

Hyrule Warriors: Age of Calamity – Famitsu geeft het 36/40

De laatste review scores van Famitsu zijn online verschenen en dit geeft ons de eerste recensie van de langverwachte Hyrule Warriors: Age of Calamity.

De Japanse publicatie gaf de game een zeer positieve 36/40. Zoals bij alle Famitsu-recensies zijn er vier recensenten en in dit geval gaf elke recensent het musou-spel een 9/9/9/9, wat een totaal van 36/40 oplevert.

Famitsu scores

  • Cross Krush (PS4, Switch) – 7-8-8-6 [29/40]
  • Crystal Ortha (PS4, Xbox One) – 7-6-8-7 [28/40]
  • Disc Room (Switch) – 7/8/8/7 [30/40]
  • Freakout: Calamity TV Show (Switch) – 7/7/6/7 [27/40]
  • GreedFall (PS4) – 6-8-7-8 [29/40]
  • Hyrule Warriors: Age of Calamity (Switch) – 9/9/9/9 [36/40]
  • Replica (Switch) – 7/8/7/7 [29/40]
  • Momotaro Dentetsu: Showa, Heisei, Reiwa mo Teiban! (Switch) – 9/8/9/8 [34/40]
  • Soldner-X 2: Final Prototype Definitive Edition (PS4) – 7/7/8/7 [29/40]

Over Hyrule Warriors: Age of Calamity

Bekijk Hyrule 100 jaar vóór het spel Legend of Zelda: Breath of the Wild en ervaar de gebeurtenissen van de Grote Calamiteit

Doe mee aan de strijd die Hyrule op de knieën bracht. Leer meer over Zelda, de vier kampioenen, de koning van Hyrule en meer door middel van dramatische tussenfilmpjes terwijl ze proberen het koninkrijk te redden van Calamity. De game Hyrule Warriors: Age of Calamity is de enige manier om uit de eerste hand te zien wat er 100 jaar geleden is gebeurd.

Vecht tegen hordes Hyrule’s meest formidabele vijanden Van barbaarse Bokoblins tot torenhoge Lynels, Ganon’s troepen zijn massaal opgedoken. Speelbare helden zoals Link, Zelda en meer moeten hun verschillende vaardigheden gebruiken om door honderden vijanden te snijden om Hyrule te redden van de naderende ramp.

Hyrule Warriors: Age of Calamity combineert actievolle gameplay met de rijke landschappen van The Legend of Zelda: Breath of the Wild om een ​​nieuwe en opwindende ervaring te creëren!

Een vertrouwde wereld: bekijk het land Hyrule vanuit een ander perspectief, voordat Calamity Ganon toesloeg.

Met bekende gezichten: bestuur Link, Zelda en de andere Champions of Hyrule in hun strijd tegen een kwaad dat uit is op totale vernietiging!

Snelle gevechten: gebruik krachtige wapens en magische runen om legers vijanden te verslaan en neem het op tegen werkelijk formidabele monsters.

Diepgaande verhalen: ervaar een uniek verhaal op het slagveld en door tussenfilmpjes met stemmen terwijl je probeert de grote ramp af te wenden en Hyrule te redden!

Sta samen: neem een ​​vriend mee in de strijd op één Nintendo Switch en neem het als team op tegen Calamity Ganon. Vecht zij aan zij of verdeel je inspanningen om meer terrein te bestrijken, doelen te voltooien of de krachten van de duisternis te verslaan!