Hyrule Warriors: Age of Calamity – Frame rate analyse

Hyrule Warriors: Age of Calamity – Frame rate analyse

Veel mensen hebben de Hyrule Warriors: Age of Calamity-demo uitgeprobeerd die slechts een paar dagen geleden is uitgebracht.

Als je het zelf hebt gespeeld, heb je misschien de framesnelheid opgemerkt – de actie kan een beetje schokkerig worden. En hoewel de demo niet per se representatief is voor het eindproduct, heeft VG Tech onlangs een testvideo voor de framesnelheid geüpload voor de demo.

video

Analysebevindingen

Volgens hun analyse draait de demo rond de 20-30 fps. De tijd zal leren of we een patch op de eerste dag zullen zien om het te verbeteren.

  • Gedokte modus gebruikt een dynamische resolutie met de hoogst gevonden resolutie van 1440 × 810 en de laagste gevonden resolutie van ongeveer 1013 × 570. Pixeltellingen bij 1440 × 810 zijn gebruikelijk in de gekoppelde modus. De gekoppelde modus geeft de gebruikersinterface weer op 1920 × 1080.
  • De draagbare modus gebruikt een dynamische resolutie met de hoogst gevonden resolutie van 960 × 540 en de laagste gevonden resolutie van ongeveer 676 × 380. Pixeltellingen bij 960 × 540 zijn gebruikelijk in draagbare modus. De draagbare modus geeft de gebruikersinterface weer op 1280 × 720.
  • Prestaties in draagbare modus zijn vergelijkbaar met in docking modus. De gedokte modus heeft een langere trekafstand en verbeterde LOD’s in vergelijking met de draagbare modus

Over Hyrule Warriors: Age of Calamity

Bekijk Hyrule 100 jaar vóór het spel Legend of Zelda: Breath of the Wild en ervaar de gebeurtenissen van de Grote Calamiteit

Doe mee aan de strijd die Hyrule op de knieën bracht. Leer meer over Zelda, de vier kampioenen, de koning van Hyrule en meer via dramatische tussenfilmpjes terwijl ze proberen het koninkrijk te redden van Calamity. De game Hyrule Warriors: Age of Calamity is de enige manier om uit de eerste hand te zien wat er 100 jaar geleden is gebeurd.

– Vecht tegen hordes van Hyrule’s meest formidabele vijanden –

Van barbaarse Bokoblins tot torenhoge Lynels, er zijn massaal dreigende monsters opgedoken. Neem naast Link en Zelda de controle over personages als de vier kampioenen en een jonge Impa moet hun verschillende vaardigheden gebruiken om door honderden vijanden te snijden om Hyrule te redden van de naderende ramp.