Hyrule Warriors: Age of Calamity geupdate naar versie 1.0.1

Hyrule Warriors: Age of Calamity geupdate naar versie 1.0.1

Hyrule Warriors: Age of Calamity is beschikbaar en er is een patch voor de eerste dag uitgebracht, waarmee de actievolle game naar versie 1.0.1 gaat.

De nieuwe update bevat een aantal bugfixes en voegt ook Spaanse audio toe.

Versie 1.0.1 Patch-notes

  • Spaanse audio toegevoegd.
  • Softwareproblemen opgelost, waaronder de volgende problemen:
  • Probleem opgelost waarbij verdergaan onmogelijk werd na bepaalde bewerkingen in het menuscherm van de modus voor twee spelers.
  • Probleem opgelost waarbij verdergaan soms onmogelijk werd bij het veranderen van karakters op een bepaald punt in sommige scenario’s.
  • Probleem opgelost waarbij verdergaan dan het laadscherm soms onmogelijk werd na het verslaan van een vijand met een bepaalde procedure in sommige scenario’s.
  • Probleem opgelost waarbij de schermweergave beschadigd raakte en bedieningselementen behalve de HOME-knop niet meer reageerden na bepaalde bewerkingen in het menu voor het verkopen van materialen.

Over Hyrule Warriors: Age of Calamity geüpdatet

Bekijk Hyrule 100 jaar vóór het spel Legend of Zelda: Breath of the Wild en ervaar de gebeurtenissen van de Grote Calamiteit

Doe mee aan de strijd die Hyrule op de knieën bracht. Leer meer over Zelda, de vier kampioenen, de koning van Hyrule en meer via dramatische tussenfilmpjes terwijl ze proberen het koninkrijk te redden van Calamity. Het spel Hyrule Warriors: Age of Calamity is de enige manier om uit de eerste hand te zien wat er 100 jaar geleden is gebeurd.

Vecht tegen hordes van Hyrule’s meest formidabele vijanden

Van barbaarse Bokoblins tot torenhoge Lynels, er zijn massaal dreigende monsters opgedoken. Bestuur naast Link en Zelda ook personages als de vier kampioenen en een jonge Impa moet hun verschillende vaardigheden gebruiken om door honderden vijanden te snijden om Hyrule te redden van de naderende ramp.