Hyrule Warriors: Age Of Calamity – Hestu en meer trailer

Hyrule Warriors: Age Of Calamity – Hestu en meer trailer

De aankomende Hyrule Warriors: Age of Calamity zal een wereld bevatten 100 jaar vóór The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Een wereld waarin spelers veel bekende vrienden in Hyrule kunnen ontmoeten.

Untold Chronicles From 100 Years Past

Nintendo heeft een nieuwe teaser uitgebracht met meer gameplay van het aankomende musou-spel. Naast het laten zien van meer speciale bewegingen van elk personage, krijgen we ook onze eerste bevestiging dat de grote Korok Hestu ook zal verschijnen en dat hij zelfs een stem heeft!

video

Het Hyrule welke je kent, een verhaal dat je echter niet kent – ontmoet bekende gezichten, ontdek verborgen verrassingen en gebruik Sheikah-krachten op manieren die je nog nooit eerder hebt gezien!

Over Hyrule Warriors: Age of Calamity

Reis naar het verleden van Hyrule en vecht om de vernietiging van het koninkrijk te voorkomen in Hyrule Warriors: Age of Calamity voor Nintendo Switch!

Hyrule Warriors: Age of Calamity combineert actievolle gameplay met de rijke landschappen van The Legend of Zelda: Breath of the Wild om een ​​nieuwe en opwindende ervaring te creëren.

Een eeuw voor de gebeurtenissen in The Legend of Zelda: Breath of the Wild, staat het lot van Hyrule op het spel. Leid je strijdkrachten naar het slagveld en vecht vervolgens tegen de macht van Calamity Ganon in de ultieme strijd om te overleven.

Hyrule Warriors: Age of Calamity komt op 20 november 2020 naar de Nintendo Switch.

Ad