Hyrule Warriors: Age Of Calamity – Nieuwe trailer, volgende update 26 september

Hyrule Warriors: Age Of Calamity – Nieuwe trailer, volgende update 26 september

Nintendo liet de bom vallen dat er een Breath of the Wild-prequel Hyrule Warriors: Age of Calamity naar de Nintendo Switch zou komen.

Naast de korte onthullingstrailer waarin Aonuma de game aan ons introduceert, kijken we nu uitgebreid naar wat komen gaat! Het toont ons enkele shots van de gameplay en zelfs meer tussenfilmpjes!

Bovendien verschijnt er een cryptische teaser aan het einde van de video, waarin de ‘Volgende update’ op 26 september 2020 wordt beloofd.

video

Over Hyrule Warriors: Age Of Calamity

Bekijk Hyrule 100 jaar vóór het spel Legend of Zelda: Breath of the Wild en ervaar de gebeurtenissen van de Grote Calamiteit

Doe mee aan de strijd die Hyrule op de knieën bracht. Leer meer over Zelda, de vier kampioenen, de koning van Hyrule en meer door middel van dramatische tussenfilmpjes terwijl ze proberen het koninkrijk te redden van Calamity. De game Hyrule Warriors: Age of Calamity is de enige manier om uit de eerste hand te zien wat er 100 jaar geleden is gebeurd.

– Vecht tegen hordes van Hyrule’s meest formidabele vijanden –

Van barbaarse Bokoblins tot torenhoge Lynels, Ganon’s troepen zijn massaal opgedoken. Speelbare helden zoals Link, Zelda en meer moeten hun verschillende vaardigheden gebruiken om door honderden vijanden te snijden om Hyrule te redden van de naderende ramp.

Ad