Hyrule Warriors: Age of Calamity – Ongebruikte voice clips

Er lijken ongebruikte voice clips te zijn ontdekt in het onlangs uitgebrachte Hyrule Warriors: Age of Calamity, dat beschikbaar is op de Nintendo Switch.

Er is met geen woord gerept over mogelijke DLC voor Hyrule Warriors: Age of Calamity door Koei Tecmo, maar op ware Warriors-manier zou het veilig zijn om op zijn minst aan te nemen dat er op een bepaald moment in de ( nabije) toekomst.

Maar zonder dingen te bederven, kunnen de ontdekte spraakfragmenten verwijzen naar wat je te wachten staat. Waarom vraag je je misschien af, omdat de stemregels voor ‘elk speelbaar personage’ uit het spel zijn geript, dus het is ofwel ongebruikte inhoud of regels van personages die in een toekomstige update speelbaar zouden kunnen worden gemaakt.

Spraakfragmenten zijn spoilers

Houd er rekening mee dat het onderstaande als spoilers wordt beschouwd totdat is bewezen dat dit alleen ongebruikte gegevens zijn;

De spraakfragmenten die uit de game werden geript, waren van personages: Astor, Sooga, Purah en Robbie en je kunt ze hieronder bekijken;

video
play-rounded-fill

Maar hoe dan ook … we verwachten een vorm van DLC op den duur voor Hyrule Warriors: Age of Calamity.

Ad