Hyrule Warriors: Age of Calamity ontwikkelaars blij dat game niet lekte

Hyrule Warriors: Age of Calamity ontwikkelaars blij dat game niet lekte

Hyrule Warriors: Age of Calamity wil zeker een geweldige game worden voor fans van The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Tijdens de Tokyo Game Show spraken Hyrule Warriors: Age of Calamity-producers Yosuke Hayashi en Masaki Furusawa en regisseur Ryota Matsushita over de game.

Het team had het over bevredigende fans van The Legend of Zelda: Breath of the Wild en ook over het feit dat ze enorm tevreden zijn dat details van de game niet lekten vóór de officiële aankondiging.

Hoogtepunten TGS Hyrule Warriors: Age of Calamity

Matsushita

We weten dat veel mensen de ervaringen die ze hebben gehad met The Legend of Zelda: Breath of the Wild koesteren. We zijn ervan overtuigd dat deze game die spelers tevreden zal stellen, dus we hopen echt dat jullie allemaal uitkijken naar de lancering van de game.

Furusawa

Aangezien dit spel 100 jaar vóór Breath of the Wild plaatsvindt, denk ik dat het een bewegend onderdeel is van een groter geheel. We werkten heel nauw samen met het Zelda-team; zij hielden toezicht op al ons werk.

Ik heb aan de eerste Hyrule Warriors-titel gewerkt, maar vergeleken daarmee was het Zelda-team deze keer meer dan 100 keer meer betrokken. Ik denk dat het team geweldig werk heeft geleverd door allerlei dingen te bieden die fans van Breath of the Wild zouden willen – ik denk dat we het uiteindelijk allemaal echt hebben bereikt. Ik kan niet wachten tot spelers het uitproberen.

Hayashi

We zijn begonnen met de ontwikkeling van Hyrule Warriors: Age of Calamity nadat Eiji Aonuma van Nintendo ons benaderde. We dachten dat we klaar waren met Hyrule Warriors-games, althans voorlopig.

De eerste game was als een viering van Zelda en zat vol met personages uit de hele serie. Maar toen benaderde hij ons met dit geweldige idee, en hier werken we aan dit geweldige spel. Ik weet zeker dat het in overeenstemming is met de verwachtingen van iedereen, en ik kijk ernaar uit dat spelers het ervaren. Ik hoop dat we in de toekomst meer interessante spellen zoals deze kunnen maken.