Hyrule Warriors: Age of Calamity TGS 2020 presentatie van ongeveer 50 minuten

Hyrule Warriors: Age of Calamity TGS 2020 presentatie van ongeveer 50 minuten

Het officiële Twitter-account van Zelda Musou bevestigde opnieuw dat de aanstaande Hyrule Warriors: Age of Calamity-presentatie tijdens het TGS 2020-evenement 50 minuten zal duren.

De presentatie, die een langere duik zal geven in het langverwachte aanstaande musou-spel, vindt plaats op zaterdag 26 september om 22.00 uur JST.

Over Hyrule Warriors: Age of Calamity

Een verhaal dat zich 100 jaar voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild afspeelt…

Reis naar het verleden van Hyrule en vecht om de vernietiging van het koninkrijk te voorkomen in Hyrule Warriors: Age of Calamity voor Nintendo Switch!

Een eeuw voor de gebeurtenissen in The Legend of Zelda: Breath of the Wild, staat het lot van Hyrule op het spel. Leid je strijdkrachten naar het slagveld en vecht vervolgens tegen de macht van Calamity Ganon in de ultieme strijd om te overleven.

Een gevecht voor de eeuwigheid!

Hyrule Warriors: Age of Calamity combineert actievolle gameplay met de rijke landschappen van The Legend of Zelda: Breath of the Wild om een ​​nieuwe en opwindende ervaring te creëren:

  • Een vertrouwde wereld …: bekijk het land Hyrule vanuit een ander perspectief, voordat Calamity Ganon toesloeg.
  • … met bekende gezichten: neem de controle over Link, Zelda en de andere Champions of Hyrule in hun strijd tegen een kwaad dat uit is op totale vernietiging!
  • Snelle gevechten: gebruik krachtige wapens en magische runen om legers vijanden te verslaan en neem het op tegen werkelijk formidabele monsters.
  • Diepgaande verhalen: ervaar een uniek verhaal op het slagveld en door ingesproken tussenfilmpjes terwijl je de Grote Calamiteit probeert af te wenden en Hyrule te redden!