Hyrule Warriors: Age of Calamity – Launch Trailer

Hyrule Warriors: Age of Calamity – Launch Trailer

Nintendo heeft de lanceringstrailer geüpload voor de langverwachte exclusieve Nintendo Switch-titel Hyrule Warriors: Age of Calamity, die over een paar dagen zal verschijnen.

De spannende launch-trailer trakteert kijkers op fragmenten van enkele gedenkwaardige personages en een kijkje in de verhaallijn. De hype is echt, is alles wat ik zal zeggen;

video

Zelda verenigt een groep dappere krijgers om op te staan ​​tegen Calamity Ganon. Ondertussen, met het lot van Hyrule op het spel, worstelt ze om haar eigen krachten te wekken. Beleef een nieuw verhaal dat zich 100 jaar vóór de gebeurtenissen in The Legend of Zelda: Breath of the Wild afspeelt. Hyrule Warriors Age of Calamity wordt op 20 november gelanceerd.

100 jaar vóór Breath of the Wild: The Age of Calamity

Reis naar het verleden van Hyrule en vecht om de vernietiging van het koninkrijk te voorkomen in Hyrule Warriors: Age of Calamity voor Nintendo Switch!

Hyrule Warriors: Age of Calamity combineert actievolle gameplay met de rijke landschappen van The Legend of Zelda: Breath of the Wild om een ​​nieuwe en opwindende ervaring te creëren.

Een eeuw voor de gebeurtenissen in The Legend of Zelda: Breath of the Wild, staat het lot van Hyrule op het spel. Leid je strijdkrachten naar het slagveld en vecht vervolgens tegen de macht van Calamity Ganon in de ultieme strijd om te overleven.