Hyrule Warriors: Definitive Edition 1.0.1 update

Hyrule Warriors: Definitive Edition 1.0.1 update

Afgelopen vrijdag kwam Hyrule Warriors: Definitive Edition naar de Nintendo Switch. Nog geen 48 uur later kwam de eerste update al uit voor de game.

Hoewel Hyrule Warriors: Definitive Edition in Japan al een aantal maanden te spelen is kwam de game afgelopen week pas naar het Westen toe. Dat de game nog niet helemaal perfect is blijkt wel uit de snelle update.

Binnen twee dagen is er een update beschikbaar met diverse kleine verbeteringen. In een persbericht heeft Nintendo bekend gemaakt welke dingen er veranderd zijn.

Wijzigingen 1.0.1 update

  • De levels van Tetra en King Daphne zijn aangepast. Afhankelijk van de manier waarop je deze vrijspeelde kon het level veranderen. Nu staan deze vast.Er is een probleem opgelost waarbij de magiemeter niet volliep in een van de levels.
  • Er is een probleem opgelost waarbij de game crashte na het opstarten van de Legend Mode
  • De stemmen van de acteurs werden niet altijd correct afgespeeld, dit is nu ook opgelost.
  • Er is een probleem opgelost waarbij spelers niet aan een vrijgespeelde kaart konden beginnen. Dit probleem deed zich voor na het vrijspelen van een maan gebied op de Termina kaart.

Heb je Hyrule Warriors: Definitive Edition dan zal deze vanzelf vragen om een update als je het spel opstart en je Nintendo Switch verbonden is met het internet.

Was jij al tegen deze problemen aangelopen tijdens het spelen van Hyrule Warriors: Definitive Edition?