I Am Dead uitgesteld tot 8 Oktober

I Am Dead uitgesteld tot 8 Oktober

Uitgever Annapurna Interactive en ontwikkelaars Hollow Ponds en Richard Hogg hebben een nieuwe releasedatum aangekondigd voor I Am Dead.

De charmante puzzelspel met een hiernamaals thema wordt nu op 8 oktober gelanceerd voor Switch en pc, vertraagd vanaf de eerste lanceringsperiode van september 2020. Er is ook een nieuwe trailer gedeeld.

video
play-rounded-fill

Over I Am Dead

I Am Dead is een charmant puzzelavontuurspel van de makers van Hohokum en Wilmot’s Warehouse over het verkennen van het hiernamaals.

Morris Lupton is de onlangs overleden museumconservator van het kleine eiland Shelmerston die herenigd wordt met de geest van zijn hond Sparky, maar ontdekt dat een ramp op het punt staat zijn geliefde eiland te vernietigen.

Samen moeten ze de eeuwenoude mysteries van Shelmerston ontrafelen, voorkomen dat de vulkaan van het eiland uitbarst en de plek redden die ze thuis noemen.

Morris en Sparky moeten een aantal van Shelmerston’s verloren en verspreide geesten opgraven. Om ze te vinden, moet het duo de plaatsen bezoeken waar ze tijd hebben doorgebracht, in de herinneringen duiken van de mensen die hen het beste kenden en de verhalen van hun leven leren.

Om te helpen bij hun missie, gebruikt Morris zijn pas ontdekte kracht waarmee hij in objecten en mensen kan kijken om hun inhoud en herinneringen te onthullen, als een bovennatuurlijke röntgenfoto!

Onderweg ontdek je veel verhalen over de geschiedenis en folklore van Shelmerston, en zijn cast van nieuwsgierige inwoners en bezoekers: toeristenvinken, de fishfolk, morlos en de legende van Aggi – degene die de vulkaan oorspronkelijk het zwijgen oplegde. ..

Ad