I Was a Teenage Exocolonist – Launch trailer

I Was a Teenage Exocolonist – Launch trailer

Finji en Northway Games hebben een lanceringstrailer samengesteld voor de game I Was a Teenage Exocolonist. De game over middelbare school is net uit op Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over I Was a Teenage Exocolonist

Je wordt wat je kiest.

Opgroeien in de eerste extrasolaire ruimtekolonie betekent uitzoeken hoe je moet leven in een nieuwe wereld die zowel mooi als gevaarlijk is. Verken de wildernis, leer, word verliefd, ontmoet vreemde wezens en verwerk de resultaten van je acties. Je beslissingen zullen een direct effect hebben op het leven van je vrienden en op de toekomst van de kolonie. Hoe help jij de wereld te maken? Lukt het jou om het te zien? Waarom denk je dat je het eerder hebt gedaan?

Opgroeien op een planeet vanuit de ruimte

Je hebt nog je hele leven te leven. Ga je het gebruiken om te studeren voor school of om de interessante planten en dieren in deze nieuwe wereld te verkennen? Gebruik je technologie uit de ruimte, of leef je in harmonie met de natuur? Vecht je tegen enorme beesten of voed je de volgende generatie op? Vertumna is een wereld gemaakt met prachtige aquarellen die je kunt verkennen.

Uw verleden en toekomst zijn belangrijk.

Jij en je kolonie worden sterker van alles wat je leert en doet. Je zult het goed doen, maar je zult ook verknoeien. Je herinneringen, beslissingen en vriendschappen zijn als verzamelkaarten die je bij je draagt. Elk seizoen heeft Vertumna te maken met nieuwe problemen. De strijdkaarten die je uit je ervaringen haalt, geven je nieuwe manieren om met problemen om te gaan, of je nu probeert om met andere mensen om te gaan, nieuwe vaardigheden wilt leren, de wereld wilt verkennen of gewoon in leven wilt blijven. In dit leven en het volgende is elke keuze belangrijk.

Hoeveel levens ga JIJ leven?

Een van de verbazingwekkende mysteries van het universum is dat je je vorige levens kunt herinneren. Je verhaal kan op veel verschillende manieren eindigen. Hoeveel mensen zullen er moeten sterven om jouw kolonie en de wereld te redden? Ben je helemaal klaar om wakker te worden?

Kenmerken

  • Ontdek meer dan 800 verhaalgebeurtenissen door herinneringen uit vorige levens te gebruiken.
  • Als je opgroeit in een buitenaardse wereld, vind je meer dan 250 gevechtskaarten.
  • Speel je beste hand in uitdagende ontmoetingen om een ​​10 te halen voor je wiskundetest of om een ​​wilde snapblaas te ontlopen.
  • Maak vrienden, maak ruzie met je ouders, ga op date, word verliefd en red de kolonie.
  • De keuzes die je elke maand maakt, leiden tot 29 heel verschillende eindes.
  • Je kunt kiezen uit 25 banen in de kolonie, zoals werken als depotklerk of het inspecteren van de vallei.
  • Leer 15 vaardigheden, zoals dapper, stoer, georganiseerd en empathisch zijn.
  • Leer ongeveer 10 mensen met wie je zou kunnen daten, zoals hondenjongens, buitenaardse wezens, hete politici en koelbloedige moordenaars.

De Nintendo Switch eShop biedt nu I Was a Teenage Exocolonist.