I, Zombie komt op 8 Maart

I, Zombie komt op 8 Maart

Awesome Games Studio is trots om aan te kondigen dat I, ZOMBIE – een nogal ander zombiegame – voor Nintendo Switch komt. Het komt in zijn definitieve vorm aan op 8 maart, geprijsd op $ 4,99 / € 4,99 / £ 4,49 / pуб.349 / $ 4,99 / 5,99 CAD / 89,99 MXN.

De game bevat ook een level-editor, waarmee iedereen zijn strategische en tactische vaardigheden maximaal kan testen!

I, Zombie

Het draait allemaal om stiekem, slim (voor een zombie natuurlijk) en je een weg naar voren te banen om je horde naar de overwinning te leiden. Alles geplaatst in kleurrijke, cartoon-afbeeldingen en een komische sfeer.

Eens was je een mens, net als iedereen, maar dat doet er niet meer toe. Je enige doel is simpel: eet zoveel mogelijk hersens en verander iedereen in jouw soort. Word een leider van je horde en infecteer alle mensen op de kaart.

Telkens wanneer je een andere arme mens verandert in een geestloos wezen met een groene huid, krijg je volledige controle over hun bestaan.

Je kunt je horde gebieden om gewapende soldaten aan te vallen, hulpeloze burgers te besmetten, je te volgen of orders af te wachten. Elk scenario vereist een andere tactische aanpak en een zorgvuldige planning om wereldheerschappij te bereiken.

En als je denkt dat je klaar bent nadat je je pest op alle niveaus hebt verspreid, denk dan opnieuw: met de ingebouwde leveleditor van ZOMBIE kun je je eigen kaarten maken en je vaardigheden uitdagen zoals jij dat wilt.

I, Zombie – Main Features

  • Wees een zombie, eet hersens!
  • Bestuur je minions met simpele commando’s – je bent misschien dood, maar wie zei dat de doden geen geweldige strategieën kunnen verzinnen?
  • Eenvoudige, arcade en puzzelachtige regels – wees slim, wees stiekem, laat de zombiepocalyps los!
  • Een komische setting – zombies zijn ook leuk en grappig!
  • In-game level-editor – eindeloos plezier en nog meer hersens!

I, Zombie trailer

video
play-rounded-fill

I, ZOMBIE zal op 8 maart op Nintendo Switch worden uitgebracht.