iam8bit – Cuphead Collector’s Edition

iam8bit – Cuphead Collector’s Edition

Fans van Cuphead kunnen nu een fysiek exemplaar van de game op hun favoriete platform krijgen, samen met een aantal fantastische bonusitems als ze voor de collector’s edition gaan.

Een Collector’s Version-pakket van $ 199,99 USD voor Cuphead wordt uitgebracht door iam8bit naast de fysieke basiseditie van de game. De game en extra’s zoals een Cuphead-marionet, muziekdoos, pet-poster en meer worden in elk pakket meegeleverd.

De Cuphead Collector’s Edition

De Collector’s Edition is hier te pre-orderen; https://www.iam8bit.com/products/cuphead-collectors-edition

  • HET IS COMPLEET! Op een enkele schijf of kar krijg je het basisspel Cuphead en de DLC The Delicious Last Course.
  • WOW Wow WOW WOW Een handgemaakte cuphead-marionet – volledig marionet, gemaakt door de gerenommeerde artiesten bij Rici Marionettes in Prague Tunes… voor Toons!? Een prachtige mechanische muziekdoos die je met de hand kunt draaien
  • Geniet van lachen? Geniet van de eerste zes (6) “Cuphead Funnies”
  • Het is een uitgemaakte zaak! Individueel genummerde lidmaatschapskaart voor de Cuphead Club!
  • Voor kaartverslaafden! Een uitvouwbare poster van Inkwell Isles
  • Voeg een stijlvolle O-sleeve toe aan je gamekoffer om hem aan te kleden
  • Wat is dat? Ongelooflijke interieurkunst? Geen probleem als ik dat doe!
  • EN MIJN GOD! Een prachtige, transformerende omdoos met het beruchte asbest-veiligheidsgordijn dat ideaal is om uw Cuphead-marionet te presenteren

Over Cuphead

Het volledig geanimeerde Magische Wonderspel!

Een ren-en-schiet-actiegame met een sterke nadruk op baasgevechten heet Cuphead. De graphics en soundtrack, geïnspireerd op tekenfilms uit de jaren dertig, werden minutieus gemaakt met dezelfde methoden van die tijd: conventionele handgetekende celanimatie, aquarelachtergronden en authentieke jazzopnames.

Speel als Cuphead of Mugman in singleplayer of lokale coöp terwijl je bizarre landschappen verkent, nieuwe wapens oppakt, krachtige superkrachten onder de knie krijgt en verborgen mysteries opgraaft in een poging de duivel terug te betalen voor je schuld!

Ad