Ice Age: Scrat’s Nutty Adventure – Debuut Trailer, Komt op 18 Oktober

Ice Age: Scrat’s Nutty Adventure – Debuut Trailer, Komt op 18 Oktober

Klaar om terug te keren naar de wereld van de ijstijd? Een heel nieuw videogame-avontuur in de langlopende filmserie wordt volgende maand gelanceerd!

video

Outright Games hebben bevestigd dat Ice Age: Scrat’s Nutty Adventure op 18 oktober 2019 fysiek en digitaal voor Nintendo Switch wordt gelanceerd. De game volgt de onverschrokken Scrat terwijl hij zijn verloren schat uit een dodelijke tempel wil terugvinden – en moet Crystal Acorns verzamelen om ontgrendel de weg naar binnen!

Over Ice Age: Scrat’s Nutty Adventure

In Ice Age: Scrat’s Nutty Adventure, Scrat, de rampzalige sabeltand eekhoorn, gaat op een epische zoektocht door klassieke ijstijdlocaties om zijn geliefde eikel terug te halen uit de oude Scratazon-tempel. Alleen de legendarische Crystal Nuts kunnen zijn waardevolle bezit ontgrendelen, dat Scrat zal proberen te verzamelen terwijl hij geconfronteerd wordt met woeste prehistorische wezens, om de ontbrekende relikwieën terug te brengen naar hun rechtmatige huis.

Spelers zullen Scrat begeleiden tijdens een gevaarlijke reis over ijzige terreinen, woedende geisers en brandende lava. Verken avontuurlijke locaties om schatten te ontdekken die speciale krachten ontgrendelen en Scrat helpen hoger te springen, zwaardere objecten te pakken en elke laatste schat te vinden in dit geheel nieuwe Nutty-avontuur!

Ad