Iconoclasts komt wellicht!

Iconoclasts komt wellicht!

De maker van de iconoclasts Joakim Sandberg had recent een praatje met GamerHubTV en verklaarde dat hij graag de indie-titel voor de Nintendo Switch zou zien.

Everybody asks about Nintendo Switch of course. We had to take one step at a time. This is finished now, and we definitely want it on Switch.

Mathias Kærlev, die aan het spel werkte, heeft ook nog een tipje van de sluier op een Nintendo Switch-poort van het spel gezet.

Over Iconoclasts

Robin wil gewoon monteur zijn en mensen helpen, maar zonder een vergunning is ze een zondaar in de ogen van moeder. Sinds het oppakken van haar moersleutel, is de wereld gek geworden en wilde ze hem weer samenbinden. Nu regent Penance op iedereen die ze liefheeft en One Concern-agenten zijn achter haar aan.

Maar er is iets groters aan de hand – groter dan droogten van Ivory-brandstof en persoonlijke conflicten – en Robin zit er middenin.

  • Uren van het platform-actie-avontuur met moer-draaien
  • Talrijke dicht gedetailleerde locaties gevuld met nauwkeurig afgestemde actie en puzzels
  • Meer dan 20 versnellingshaspels, schermvullende eindbaasgevechten staan je in de weg
  • Drie moeilijkheidsgraden voor het veranderen van het spel, ondersteund door een uniek tweak-systeem
  • Een hartverscheurend epos – kan een monteur de hele wereld repareren?

Iconoclasts is het meesterwerk van indie-ontwikkelaar Joakim Sandberg, zeven lange jaren in de maak. Iconoclasts levert geweldige actie, hilarische hijinks en een emotionele rollercoaster van diep persoonlijke verhalen.

Trailer Iconoclasts

video