Iconoclasts Limited Collector’s Edition onthuld

Iconoclasts Limited Collector’s Edition onthuld

Limited Run Games heeft de eerste details voor de Iconoclasts Limited Collector’s Edition voor Nintendo Switch aangekondigd.

Iconoclasts Limited Collector’s Edition

Collectie details

Je kunt de Collector’s Edition voor USD54,99 kopen op de Limited Run Games-website vanaf 18 januari 2019 om 10:00 uur EST.

Een tweede batch zal dezelfde dag live gaan om 18.00 uur EST.

De Limited Collector’s Edition bevat een kopie van het spel, een volledige spelhandleiding, een CE-doos in retro-spelstijl, een dubbelzijdige poster en een soundtrack-cd.

video

Over Iconoclasts

Sluit je aan bij de afvallige monteur Robin en onthul de geheimen van een stervende planeet. Verken een grote wereld vol ingewikkelde puzzels, interessante personages en bedreigende bazen in een prachtig platformavontuur dat een persoonlijk verhaal vertelt over geloof, doel en de uitdaging om mensen te helpen.

Robin wil gewoon monteur zijn en mensen helpen, maar zonder een vergunning is ze een zondaar in de ogen van moeder. Sinds het oppakken van haar moersleutel, is de wereld gek geworden en wilde ze hem weer samenbinden. Nu regent Penance op iedereen die ze liefheeft en One Concern-agenten zijn achter haar aan.

Maar er is iets groots aan de hand – groter dan droogten van Ivory-brandstof en persoonlijke conflicten – en Robin zit er middenin.

  • Uren van het platform-actie-avontuur met moer-draaien
  • Talrijke dicht gedetailleerde locaties gevuld met nauwkeurig afgestemde actie en puzzels
  • Meer dan 20 versnellingshaspels, schermvullende eindbaasgevechten staan ​​je in de weg
  • Drie moeilijkheidsgraden voor het veranderen van het spel, ondersteund door een uniek tweak-systeem
  • Een hartverscheurend epos – kan een monteur de hele wereld repareren?

Iconoclasts is het meesterwerk van indie-ontwikkelaar Joakim Sandberg, zeven lange jaren in de maak. Iconoclasts levert geweldige actie, hilarische hijinks en een emotionele rollercoaster van diep persoonlijke verhalen.

Ad