id Software – Doom Eternal release datum spoedig

id Software – Doom Eternal release datum spoedig

Hoewel DOOM Eternal al enige tijd op andere platforms verkrijgbaar is, wachten Nintendo Switch-bezitters reikhalzend uit naar de lancering ervan.

In een gesprek met Gamereactor heeft Marty Stratton van id Software meer details gedeeld over de aankomende Switch-poort van Doom Eternal, namelijk dat er binnenkort een releasedatum wordt onthuld.

Hoogtepunten van het interview

  • Vrij snel over een releasedatum gesproken
  • Nintendo Switch-versie heeft grote vooruitgang geboekt
  • Wordt een ‘veer in de dop’ voor paniekknop
  • Zal ‘net zo goed’ zijn als DOOM 2016 op Nintendo Switch
  • DOOM 2016 voelde een beetje als een experiment, en DOOM Eternal is een volgende stap
  • Helemaal niet afgezwakt en mensen kunnen de volledige ervaring verwachten

Over DOOM Eternal

DOOM Eternal, ontwikkeld door id Software, is het directe vervolg op DOOM, winnaar van The Game Awards ‘Best Action Game van 2016. Ervaar de ultieme combinatie van snelheid en kracht terwijl je je een weg baant door dimensies met de volgende sprong in push-forward, first-person combat. Aangedreven door id Tech 7 en ingesteld op een geheel nieuwe pulserende soundtrack gecomponeerd door Mick Gordon, geeft DOOM Eternal je de controle over de niet te stoppen DOOM Slayer terwijl je nieuwe en klassieke demonen uit elkaar blaast met krachtige wapens in ongelooflijke en nooit eerder- gezien werelden.

Als DOOM Slayer keer je terug om te ontdekken dat de aarde een demonische invasie heeft ondergaan. Raze Hell en ontdek de oorsprong van de Slayer en zijn blijvende missie om te scheuren … totdat het klaar is. Ervaar de ultieme combinatie van snelheid en kracht terwijl je je een weg baant door dimensies met de volgende sprong in een vooruitstrevend first-person-gevecht.

DREIGINGSNIVEAU OP MAXIMAAL

Gewapend met een op de schouder gemonteerde vlammenwerper, intrekbaar aan de pols gemonteerd mes, verbeterde wapens en mods en vaardigheden zoals de Double Dash, ben je sneller, sterker en veelzijdiger dan ooit.

UNHOLY TRINITY

Neem wat je nodig hebt van je vijanden: Glory kill voor extra gezondheid, verbrand voor bepantsering en kettingzaagdemonen om munitie in te slaan om de ultieme demondoder te worden.

VOER BATTLEMODE IN

Een nieuwe 2 tegen 1 multiplayer-ervaring die vanaf de basis is opgebouwd bij id Software. Een volledig bewapende DOOM Slayer neemt het op tegen twee door spelers bestuurde demonen en vecht het uit in een best of five round match van intense first-person gevechten.