IGN: Persona 5 S is bijna een direct vervolg op Persona 5

IGN: Persona 5 S is bijna een direct vervolg op Persona 5

Veel mensen waren verbaasd toen Persona 5 Scramble werd aangekondigd voor Nintendo Switch, aangezien we Persona 5 niet hebben ontvangen. Dat en dat het ook een nieuwe musou-game is.

Maar degenen onder u die Persona 5 hebben gespeeld, zullen merken dat Persona 5 Scramble in feite een direct vervolg is op de veelgeprezen PlayStation JRPG, dat is volgens IGN .

video

Hoewel het van meet af aan een stijlvol musuo-spel lijkt te zijn, is er een overvloed aan traditionele Persona-gameplay buiten de gevechtssecties boordevol actie met IGN;

Person 5 Scramble: The Phantom Strikers may be a more full-fledged sequel to Persona 5 than some people are expecting, and its new Japanese trailer and demo are nearly calling it a Persona 5-2.

Over Persona 5 S

Persona 5 Scramble is een crossover tussen Koei Tecmo’s hack en slash Dynasty Warriors-serie en Atlus’s turn-based rollenspel Persona-serie. Als gevolg hiervan bevat het gameplay-elementen van beide, zoals de realtime actiegevechten van de eerste met het turn-based Persona-gevechtsaspect van de laatste. De game speelt zich zes maanden na de gebeurtenissen van Persona 5 af en volgt Joker en de rest van de Phantom Thieves of Hearts terwijl ze eindigen in een mysterieuze versie van Tokio vol met bovennatuurlijke vijanden.