Ignited Steel aangekondigd

Ignited Steel aangekondigd

 waarin spelers een team van gigantische robots leiden op een missie om een ​​A.I. opperheer.

Ignited Steel staat gepland voor eerst op pc, gevolgd door Switch en andere consoles.

video

About Ignited Steel

Ignited Steel is een mech roguelike turn-based-tactiekspel. De speler moet een team van oververhitte old-tech mechs leiden en de opperheer A.I. Mechs raken snel oververhit en worden kwetsbaar, maar hun aanvallen richten meer schade aan.

Er is een heel sterrenstelsel om uit handen van de spelers te bevrijden terwijl ze van knooppunt naar knooppunt reizen en het verhaal van het sterrenstelsel ontrafelen.

  • Oververhittingsmechanica: de gevechtsmechanica van het karwei is gecentreerd rond het beheersen van hitte. Bij het verplaatsen en aanvallen van mechs verspillen ze energie en genereren ze warmte. Als ze oververhit raken, worden mechs kwetsbaar voor vijandelijke aanvallen, maar richten ze meer schade aan vijanden aan.
  • Mechs & Pilots: de speler zal veel verschillende piloten hebben met unieke mogelijkheden om de mechanica te besturen. Terwijl de speler de melkweg verkende en medeplaneten helpt, zullen nieuwe piloten zich bij hun bemanning willen voegen.
  • Modules: er zijn 3 soorten mechs, elk met hun eigen voordelen en tegenspel. Mechs worden gebouwd met behulp van unieke modules die elk hun eigen doel hebben. Terwijl de speler de melkweg bevrijdt, zullen ze nieuwe modules met unieke eigenschappen verdienen en kopen. Deze modules bieden mechs een breed scala aan wapens en kunnen gemakkelijker genezen, oververhitten en afkoelen.
  • Herspeelbaarheid: de melkweg zit vol met contrasterende planeten en verhalen die verteld moeten worden. Door van knooppunt naar knooppunt te springen, ontdekt de speler de verhalen van de melkweg en voegt hij nieuwe modules en piloten toe aan de bemanning. Een procedureel gegenereerde kaart biedt bij elke playthrough nieuwe planeten, piloten, modules, evenementen en missies.