Ikai – Launch trailer

Ikai – Launch trailer

Er is een nieuwe trailer uitgebracht om het debuut van Ikai op Nintendo Switch te herdenken. Het is een kijkje in het psychologische horrorspel in first-person perspectief.

video
play-rounded-fill

Over Ikai

Met een kwetsbaar hoofdpersonage dat niet in staat is om met conventionele methoden tegen slechte monsters te vechten, belichaamt het de essentie van het klassieke first-person psychologische horrorgenre. Er zijn geen vuurwapens, zwaarden of houwitsers in dit gebied. Ikai, aan de andere kant, verkent een uniek gevoel van angst door de speler te dwingen de gevaren frontaal het hoofd te bieden.

Niet flauwvallen; accepteer je gebreken en hoop dat je de chaos kunt overleven die je zojuist hebt gecreëerd.

Kenmerken

  • ANGST: voel de angst van Japanse geesten, monsters en yokai in first-person-modus.
  • VERKENNING: Dwaal door een feodaal Shinto-heiligdom en onderzoek om meer te weten te komen over de primaire heldin, Naoko.
  • TEKENING: focus op het creëren van beschermende zegels rond de ongewone geluiden en gebeurtenissen die om je heen plaatsvinden.
  • PUZZELS: Test je verstand tegen obstakels die je zullen proberen te stoppen – STEALTH & RUN: Blijf stil en vermijd de slechteriken te storen… Of, als je kunt, vlucht, ren weg van alles.

Ikai is beschikbaar in zowel fysieke als digitale formaten op de Nintendo Switch.

Ad