Ikaruga Limited Edition aangekondigd in Japan

Ikaruga Limited Edition aangekondigd in Japan

Pikii , de Japanse dochteronderneming van Nicalis , heeft een officiële Ikaruga Limited Edition voor Nintendo Switch in Japan aangekondigd.

De limited edition, die een fysieke kopie van de game, het boekje en de Metal Earth-bouwkit bevat, wordt verkocht voor 4500 yen + 10% toeristenbelasting wanneer deze op 24 september 2020 in de winkels ligt.

video
play-rounded-fill

Over Ikaruga

Een rebellenpiloot genaamd Shinra moet het opnemen tegen een vijandige natie met behulp van een speciaal ontworpen jager genaamd de Ikaruga, die met één druk op de knop kan schakelen tussen twee energiepolariteiten (zwart of wit).

Kogels die dezelfde kleur hebben als het schip van Shinra kunnen worden geabsorbeerd, terwijl de tegenovergestelde kleur schade zal aanrichten – deze mechanica voor het wisselen van polariteit is het belangrijkste kenmerk van het spel en de basis voor het podium en het ontwerp van de vijand.

Het is nu aan Shinra om zijn definitieve standpunt in te nemen, aangezien de Ikaruga misschien wel de laatste kans is van de rebellenfederatie om het onderdrukkende Horai-regime te verslaan!

Ad