Immortals Fenyx Rising – 3 December

Immortals Fenyx Rising – 3 December

Tijdens de Ubisoft Forward-presentatie werd een nieuwe trailer voor het nieuwe IP-adres van Ubisoft, getiteld Immortals Fenyx Rising, getoond, waarmee werd onthuld dat de game op 3 december op de Nintendo Switch wordt uitgebracht.

Deze game was eerder aangekondigd op E3 ​​2019 als Gods & Monsters.

video
play-rounded-fill

OVER IMMORTALS FENYX RISING

Immortals Fenyx Rising is een frisse en geestige kijk op het open-wereldactie-avonturengenre, met dynamische actie, gevechten en verhalen geïnspireerd door de Griekse mythologie.

Zwerf vrij rond in een prachtig gestileerde wereld en gebruik buitengewone vaardigheden die de goden hebben gegeven tegen angstaanjagende mythologische monsters. Verraderlijke beproevingen, heldhaftige prestaties en de onderwereld zelf wachten op je moed.

Belangrijkste kenmerken

GEBRUIK DE KRACHT VAN GODEN

De goden van Olympus hebben je gezegend met geschenken: de vleugels van Daidalos, het zwaard van Achilles, de boog van Odysseus en meer, evenals legendarische krachten die het tij van de strijd zullen helpen keren. Gebruik ze om mythische monsters te bevechten, oude puzzels op te lossen en de uitgestrekte open wereld te verkennen.

STRIJD MET MYTHOLOGISCHE VIJANDEN

Neem het op tegen legendarische beesten zoals Cyclops, Medusa of Minotaur, en neem het op tegen corrupte helden zoals Achilles. Neem het op in snelle lucht- en melee-gevechten, waarbij je je door God gegeven vaardigheden en wapens combineert.

ONTDEK EEN GESTILEERDE OPEN WERELD

Ontdek een prachtig weergegeven en levendige fantasiewereld. Doorkruis, klim of verken door de lucht door zeven unieke regio’s, elk geïnspireerd door de goden.

HEROIC PROEVEN OVERWINNEN

Gebruik je verstand en speciale vaardigheden om uitdagende puzzels en geestverruimende kluizen op te lossen of neem deel aan strategische baasgevechten om je kracht te vergroten en je vaardigheden te verbeteren.

MAAK JE EIGEN LEGENDE

Pas het uiterlijk van je personage aan en ontdek nieuwe bepantsering en uitrusting geïnspireerd op de Griekse mythologie. Verzamel materialen over de hele wereld om krachtige items te maken en je uitrusting te upgraden tijdens je zoektocht om je bestemming te vervullen.