Immortals: Fenyx Rising – A New God DLC gelanceerd

Immortals: Fenyx Rising – A New God DLC gelanceerd

Ubisoft heeft de officiële A New God DLC uitgebracht, de eerste DLC voor Immortals: Fenyx Rising.

De DLC wordt officieel uitgebracht op 28 januari 2021 en Fenyx neemt het op tegen de Trials of the Olympians om hun plaats als nieuwe god in het pantheon te verdienen.

Over A New God DLC

Immortals Fenyx Rising’s eerste DLC, Immortals Fenyx Rising: A New God, is vanaf 28 januari beschikbaar op alle platforms en geeft Fenyx de opdracht om de Trials of the Olympians te overwinnen om hun rechtmatige plaats in het Griekse pantheon in te nemen.

Een nieuwe God stelt spelers in staat Olympos Palace te verkennen en te communiceren met nieuwe gameplay-mechanica terwijl ze de nieuwe beproevingen doorlopen die door de goden zijn gebouwd. Onderweg ontgrendelen spelers vier verrassende nieuwe vaardigheidsupgrades voor Fenyx en een nieuwe uitrustingsset met fantastische voordelen die geschikt zijn voor een god, zoals je extra sprongen laten maken.

Over Immortals: Fenyx Rising

Immortals Fenyx Rising brengt groots mythologisch avontuur tot leven.

Speel als Fenyx, een nieuwe, gevleugelde halfgod, op een missie om de Griekse goden te redden. Het lot van de wereld staat op het spel – jij bent de laatste hoop van de goden.

Kenmerken

  • Gebruik de krachten van de goden zoals het zwaard van Achilles en de vleugels van Daidalos om machtige vijanden te verslaan en oude puzzels op te lossen.
  • Vecht tegen iconische mythologische beesten zoals Cyclops en Medusa in dynamische gevechten in de lucht en op de grond.
  • Gebruik je vaardigheden en diverse wapens, waaronder zelfgeleide pijlen, telekinese en meer, voor verwoestende schade.
  • Ontdek een gestileerde open wereld in zeven unieke regio’s, elk geïnspireerd door de goden.
Ad