Immortals Fenyx Rising – Adventure Time crossover trailer

Immortals Fenyx Rising – Adventure Time crossover trailer

Immortals Fenyx Rising, voorheen bekend als Gods and Monsters, is de nieuwste aankomende release van Ubisoft.

De actie-avonturenspel komt uit op 3 december, maar een gloednieuwe trailer voor de game die werd uitgebracht, liet een belangrijke aankondiging vallen die je misschien zal verbazen.

video
play-rounded-fill

Ja, dat zag je goed

Ubisoft heeft bevestigd dat er een crossover van Adventure Time en Immortals Fenyx Rising komt. Het is niet bekend wat precies de crossover-inhoud zal zijn. Desalniettemin komt de game uit op Amazon Luna, pc, Nintendo Switch, Playstation 4, Playstation 5, Google Stadia, Xbox One en Xbox Series X en S.

Over Immortals Fenyx Rising

JIJ BENT DE LAATSTE HOOP VAN DE GODEN

Speel als Fenyx op een missie om de Griekse goden te redden van een duistere vloek.

Neem het op tegen mythologische beesten, beheers de legendarische krachten van de goden en versla Typhon, de dodelijkste titan in de Griekse mythologie, in een episch gevecht voor de eeuwen.

STRIJD MET MYTHOLOGISCHE VIJANDEN

Neem het op tegen legendarische beesten zoals Cyclops, Medusa of Minotaur, en confronteer ze in snelle lucht- en melee-gevechten, waarbij je je door God gegeven vaardigheden en wapens combineert.

WAS DE KRACHT VAN GODEN

De goden van Olympus hebben je gezegend met geschenken. Gebruik ze om mythische monsters te bestrijden, oude puzzels op te lossen en de uitgestrekte open wereld te verkennen.

Ad