Immortals: Fenyx Rising – Beoordeling vermeldt in-game aankopen

Immortals: Fenyx Rising – Beoordeling vermeldt in-game aankopen

Ubisofts aankomende Immortals: Fenyx Rising kost spelers misschien iets meer dan alleen de initiële verkoopprijs.

Het Australian Classification Board heeft zijn site bijgewerkt met een nieuwe vermelding voor de game – die op 3 december 2020 wordt gelanceerd voor Nintendo Switch. Een opmerkelijk detail dat fans echter hebben opgemerkt, is de vermelding van ‘in-game-aankopen’ in het blauwe M-beoordelingslogo.

Het is natuurlijk niet duidelijk hoe deze ‘in-game-aankopen’ eruit zullen zien. Voor zover we weten, kunnen ze puur cosmetisch zijn – of ze kunnen de gameplay helemaal beïnvloeden.

Over Immortals: Fenyx Rising

HET LOT VAN DE WERELD STAAT OP HET SPEL

Speel als Fenyx, een nieuwe gevleugelde halfgod, op een zoektocht om de Griekse goden en hun huis te redden van een duistere vloek. Neem het op tegen mythologische beesten, beheers de legendarische krachten van de goden en versla Typhon, de dodelijkste titaan in de Griekse mythologie, in een episch gevecht voor de eeuwen.

BEDRAAG DE KRACHTEN VAN DE GODEN

GEBRUIK ZE OM MYTHOLOGISCHE VIJANDEN TE BESTRIJDEN EN HEROIC PROEVEN TE OVERWINNEN

Neem het op tegen legendarische beesten zoals Cyclops, Medusa of Minotaur in snelle lucht- en melee-gevechten, waarbij je je door God gegeven vaardigheden en wapens combineert.

ONTDEK EEN GESTILEERDE OPEN WERELD

Ontdek een prachtig weergegeven, levendige fantasiewereld. Doorkruis, klim of verken door de lucht door zeven unieke regio’s, elk geïnspireerd door de goden.

Ad