Immortals Fenyx Rising DLC ​​releasedatums onthuld

Immortals Fenyx Rising DLC ​​releasedatums onthuld

Ubisoft heeft zijn post-lanceringsplannen voor Immortals Fenyx Rising een tijdje geleden uiteengezet, inclusief een seizoenspas met drie DLC-uitbreidingen die verschillende inhoud aan de game toevoegen.

Hoewel niet officieel aangekondigd, zijn de releasedata voor elk van de DLC-uitbreidingen van Fenyx Rising onthuld via de Europese Nintendo Switch eShop.

DLC-releasedatums

Volgens de vermeldingen staat de eerste uitbreiding “A New God” gepland voor later deze maand, op 21 januari 2021, terwijl de andere twee uitbreidingen gericht zijn op respectievelijk 25 februari 2021 en 1 april 2021. </ p >

Zonder officiële bevestiging van Ubisoft is het natuurlijk mogelijk dat deze datums in de komende weken worden gewijzigd.

Over Immortals Fenyx Rising

JIJ BENT DE LAATSTE HOOP VAN DE GODEN

Speel als Fenyx op een missie om de Griekse goden te redden van een duistere vloek.

Neem het op tegen mythologische beesten, beheers de legendarische krachten van de goden en versla Typhon, de dodelijkste titan in de Griekse mythologie, in een episch gevecht voor de eeuwen.

STRIJD MET MYTHOLOGISCHE VIJANDEN

Neem het op tegen legendarische beesten zoals Cyclops, Medusa of Minotaur, en confronteer ze in snelle lucht- en melee-gevechten, waarbij je je door God gegeven vaardigheden en wapens combineert.

WAS DE KRACHT VAN GODEN

De goden van Olympus hebben je gezegend met geschenken. Gebruik ze om mythische monsters te bevechten, oude puzzels op te lossen en de uitgestrekte open wereld te verkennen.

Ad