Immortals Fenyx Rising – Launch trailer

Immortals Fenyx Rising – Launch trailer

Immortals Fenyx Rising wordt eindelijk gelanceerd op het Nintendo Switch-platform en het ziet eruit als een mashup van The Legend of Zelda: Breath of the Wild en Assassin’s Creed.

Ubisoft heeft de mooie launch-trailer uitgebracht;

video
play-rounded-fill

Over Immortals Fenyx Rising

Immortals Fenyx Rising is een frisse en geestige kijk op het open-wereldactie-avonturengenre, met dynamische actie, gevechten en verhalen geïnspireerd door de Griekse mythologie.

Zwerf vrij rond in een prachtig gestileerde wereld en gebruik buitengewone vaardigheden die de goden hebben geschonken tegen angstaanjagende mythologische monsters. Verraderlijke beproevingen, heldhaftige prestaties en de onderwereld zelf wachten op je moed.

Kenmerken

Gebruik de kracht van goden – De goden van Olympus hebben je gezegend met geschenken: de vleugels van Daidalos, het zwaard van Achilles, de boog van Odysseus en meer, evenals legendarische krachten die het tij van de strijd zullen helpen keren . Gebruik ze om mythische monsters te bestrijden, oude puzzels op te lossen en de uitgestrekte open wereld te verkennen.

Confronteer mythologische vijanden – Neem het op tegen legendarische beesten zoals Cyclops, Medusa of Minotaur, en confronteer corrupte helden zoals Achilles. Neem het op in snelle lucht- en melee-gevechten, waarbij je je door God gegeven vaardigheden en wapens combineert.

Verken een gestileerde open wereld – Ontdek een prachtig weergegeven en levendige fantasiewereld. Doorkruis, klim of verken door de lucht door zeven unieke regio’s, elk geïnspireerd door de goden.

Overwin heroïsche beproevingen – Gebruik je verstand en speciale vaardigheden om uitdagende puzzels en geestverruimende gewelven op te lossen of neem deel aan strategische baasgevechten om je kracht te vergroten en je vaardigheden te verbeteren.

Bouw je legende – Pas het uiterlijk van je personage aan en ontdek nieuwe bepantsering en uitrusting geïnspireerd op de Griekse mythologie. Verzamel materialen over de hele wereld om krachtige items te maken en je uitrusting te upgraden tijdens je zoektocht om je bestemming te vervullen.