Immortals Fenyx Rising – Myths Of The Eastern Realm DLC komt op 25 Maart

Immortals Fenyx Rising – Myths Of The Eastern Realm DLC komt op 25 Maart

Ubisoft heeft de officiële releasedatum bevestigd voor Myths Of The Eastern Realm, de eerste DLC voor Immortals: Fenyx Rising.

De DLC wordt officieel uitgebracht op 25 maart 2021 en bevat een nieuwe held Ku in een nieuw verhaal dat is gebaseerd op Chinese mythologie. Om spelers een voorproefje te geven van wat deze DLC te bieden heeft, wordt een speciale primer-zoektocht beschikbaar gesteld aan alle spelers via een gratis update.

Over Myths Of The Eastern Realm

Immortals Fenyx Rising-spelers kunnen vanaf 25 maart aan een geheel nieuw avontuur beginnen, wanneer Immortals Fenyx Rising – Myths of the Eastern Realm – de tweede van drie geplande DLC’s – wordt gelanceerd op Xbox Series X | S, Xbox One, PS5, PS4, Switch, Stadia, Amazon Luna en pc. Onder leiding van Ubisoft Chengdu introduceert Immortals Fenyx Rising – Myths of the Eastern Realm een ​​nieuwe open wereld, personages en een verhaal geïnspireerd door de Chinese mythologie, waarin een nieuwe held genaamd Ku centraal staat.

Spelers van Immortals Fenyx Rising kunnen vroeg en gratis proeven van de DLC met een speciale primer-zoektocht, genaamd We Are Not Alone, die vanaf vandaag in de game beschikbaar is als onderdeel van een gratis update. De nieuwe zoektocht, die aan de zuidkant van de Valley of Eternal Spring verschijnt, biedt een platformuitdaging om uithoudingsvermogen te testen in de wolken, met een passend thema voor spelers die deze voltooien.

Net als de primer-zoektocht naar Immortals Fenyx Rising – A New God DLC, is het niet nodig om We Are Not Alone te spelen of te voltooien om in deze nieuwe DLC te springen.

Immortals Fenyx Rising – Myths of the Eastern Realm verschijnt op 25 maart en is beschikbaar met de Season Pass, als aparte aankoop of via een Ubisoft + -abonnement.