Immortals Fenyx Rising – Season Pass toegelicht

Immortals Fenyx Rising – Season Pass toegelicht

Immortals Fenyx Rising komt volgende maand uit op de Nintendo Switch en geeft fans van avonturen- en verkenningsgames iets om naar uit te kijken met de kerst.

Ubisoft heeft de seizoenspas van de game gedetailleerd beschreven, wat nogal interessant klinkt. Als je besluit om het te kopen, heb je recht op drie DLC-pakketten. De eerste heet een nieuwe god, de tweede is Myths of the Eastern Realm en de derde is The Lost Gods.

 

EEN NIEUWE GOD (DLC 1)

Fenyx, nu een volwaardige god, stijgt op naar Olympus, klaar voor een nieuw avontuur. In de loop van deze DLC wordt Fenyx geconfronteerd met een reeks beproevingen van de bekende goden die spelers op de Golden Isles hebben ontmoet. De proeven introduceren nieuwe soorten puzzels tegen de verbluffende achtergrond van het huis van de Griekse goden, Olympos.

In deze beproevingen scherpt Fenyx hun goddelijke krachten aan en vindt manieren om nog sterker te worden terwijl ze proberen een plaats te veroveren in de binnenste cirkel van het Pantheon. Zodra de jonge god de gunsten van Aphrodite, Athena, Ares, Hephaistos en Hermes heeft verdiend, zullen ze klaar zijn om de koning van de goden zelf, Zeus, uit te dagen.

MYTHS OF THE EASTERN REALM (DLC 2)

Lang geleden, in een land ver van de Griekse wereld waar de helden Fenyx en Ash bekend zouden worden als kampioenen van Olympos, was er een ander verhaal over onsterfelijken en helden dat allang een legende is geworden.

Wanneer er een meedogenloze oorlog uitbreekt tussen hemel en aarde, verandert de mensheid weer in de klei waaruit de godin Nuwa ze heeft gevormd. Maar een dappere held, Ku, ontsnapt aan de vloek van de gebroken hemel en duikt op in de gevallen wereld. Met Nuwa’s begeleiding en een bekende Phoenix als metgezel, probeert Ku de balans tussen hemel en aarde te herstellen. Met deze DLC kan de speler een nieuwe held, Ku, besturen in een gloednieuw verhaal geïnspireerd door de Chinese mythologie, nieuwe goden ontmoeten en vechten tegen exotische monsters in een ver land.

THE LOST GODS (DLC 3)

Over de hele wereld verwoesten rampen steden en verwoesten ze levens. Fenyx, de nieuw aangestelde God van Eenheid van het Pantheon, vermoedt dat de wereld uit balans is omdat verschillende goden Olympos hebben verlaten. Fenyx wil helpen de goden te herenigen, maar dat lukt niet wanneer Zeus de Olympische goden beveelt geen direct contact te hebben met de afvallige goden.

Zeus zei echter nooit iets over het inschakelen van de hulp van een sterveling … Fenyx ontdekt een onwaarschijnlijke kampioen in Ash, een tempelveger die nooit zijn vertrouwen in de goden heeft verloren. De enthousiaste jonge held-in-spe reist naar de Pyriet-eilanden om Poseidon, Hades, Hestia, Demeter en Boreas te overtuigen om terug te keren naar het Pantheon om de wereld te redden.

De verloren goden zijn een vreemde groep, en elk heeft individuele redenen om het pantheon en oude grieven bij Zeus te verlaten. Ash zal, onder de waakzame begeleiding van Fenyx en Athena, vindingrijke manieren moeten vinden om elk van de goden te sussen en hen te overtuigen om naar huis terug te keren. Deze DLC biedt nieuwe soorten gameplay aan spelers van Immortals door een vechtstijl aan te nemen, gezien vanuit Fenyx ‘perspectief in een isometrische weergave van bovenaf.

De nieuwe speelbare held, Ash, wordt sterker tijdens hun reis door een gloednieuw aanpasbaar upgradesysteem. Ash zal nieuwe vaardigheden en een echte heroïsche persoonlijkheid ontwikkelen terwijl ze hun relatie met Fenyx en de andere goden opbouwen.