Immortals Fenyx Rising – The Lost Gods DLC komt 22 April

Immortals Fenyx Rising – The Lost Gods DLC komt 22 April

Ubisoft heeft aangekondigd dat de volgende batch downloadbare content voor het vermakelijke openwereldavontuur Immortals Fenyx Rising op 22 april aankomt op de Nintendo Switch.

De volgende DLC is getiteld The Lost Gods en richt zich op Ash die Ubisoft beschrijft als een nieuwe sterfelijke kampioen na een reeks catastrofale rampen.

video
play-rounded-fill

Over Immortals Fenyx Rising The Lost Gods DLC

Ash’s missie is om naar een nieuw land, het Pyriet-eiland, te reizen om de goden te vinden en te herenigen die Olympos na een ruzie met Zeus achterlieten.

Deze “verloren goden”, inclusief Poseidon en Hades, zullen allemaal moeten worden overtuigd om terug te keren naar het Pantheon en het evenwicht in de wereld te herstellen. Natuurlijk staan ​​er genoeg monsters tussen hen en Ash, die spelers kunnen sturen met behulp van een nieuw, door vechters geïnspireerd vechtsysteem.

Over Immortals Fenyx Rising

Verken een open wereld vol epische veldslagen en prachtige fantasie in Immortals: Fenyx Rising. Gebruik de kracht van de goden tegen mythologische monsters. Gebruik je vaardigheden om beproevingen en kerkers aan te pakken tijdens je heroïsche reis. Maak je klaar om de dodelijkste wezens uit de Griekse mythologie aan te pakken en op te staan ​​als een held.

Ad